Beauty By Demi

Openingsuren

Maandag 17/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 17/12 Na afspraak
Donderdag 17/12 Na afspraak
Vrijdag 17/12 Na afspraak
Zaterdag 17/12 Na afspraak
Zondag 16/12 Gesloten

Info

Laat u helemaal ontspannen! 

Beauty bij Demi, gelegen in het centrum van Dendermonde. is het ontmoetingspunt waar lichaam en geest samensmelten. Beauty bij demi, is een schoonheidsinstituut waar relaxatie en huidverbeterende behandelingen samengaan. Door gebruik te maken van revolutionaire producten, kan elk huidprobleem aangepakt worden. Terwijl u in alle rust bekomt van de dagelijkse rush, wordt u verwend met een persoonlijk aangepaste verzorging.
 

Schoonheidsbehandelingen

Enkele van hun schoonheidsbehandelingen zijn anti-age, manicure, pedicure, waxen, vollere wimpers (wimperkleuring, wimperlifting), gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en noem maar op! Maar ook voor (bruids) make-up, wenkbrauwkleuring en gellak bent u hier aan het juiste adres. Voel je fris en herboren! Breng een bezoek aan Beauty by Demi! 
 

Huidverbetering

Diverse factoren hebben een invloed op de algemene gezondheid en textuur van uw huid. U kan bij Beauty by Demi langsgaan om een huidverbetering te laten uitvoeren, om zo de elasticiteit en densiteit van uw huid te laten verbeteren.

Wilt u meer weten over de verschillende technieken die toegepast kunnen worden om uw huid jong en stralend te houden? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak!

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Beauty By Demi  2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Beauty By Demi  als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede service !... 10 Review door: Michael
Zalige rugmassage! Goed ontspann... 10 Review door: Benoit
Topproducten, goede merken met d... 10 Review door: Veronique