Andere belangrijke handelaars

Beauty By Demi

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Info


Laat u helemaal ontspannen! 

Beauty bij Demi, gelegen in het centrum van Dendermonde. is het ontmoetingspunt waar lichaam en geest samensmelten. Beauty bij demi, is een schoonheidsinstituut waar relaxatie en huidverbeterende behandelingen samengaan. Door gebruik te maken van revolutionaire producten, kan elk huidprobleem aangepakt worden. Terwijl u in alle rust bekomt van de dagelijkse rush, wordt u verwend met een persoonlijk aangepaste verzorging.
 

Schoonheidsbehandelingen

Enkele van hun schoonheidsbehandelingen zijn anti-age, manicure, pedicure, waxen, vollere wimpers (wimperkleuring, wimperlifting), gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en noem maar op! Maar ook voor (bruids) make-up, wenkbrauwkleuring en gellak bent u hier aan het juiste adres. Voel je fris en herboren! Breng een bezoek aan Beauty bij demi! 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Beauty By Demi , 9200 Dendermonde, Dijkstraat 12

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van Beauty By Demi

Nieuws & Promoties

Feestdagen bij Beauty by Demi!

Maak nog snel je afspraak voor je verzorging, de plaatsjes zijn beperkt! Wij hebben ook den breed gamma aan cadeautjes voor onder de kerstboom! Weet je niet wat geven met Kerst? Wij hebben ook cadeaubonnen! Ontdek onze nieuwe machine tegen veroudering!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Beauty By Demi  als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van Beauty By Demi