Van Steen bv

Openingsuren

Maandag 03/06 07:00 - 19:00
Dinsdag 28/05 07:00 - 19:00
Woensdag 29/05 07:00 - 19:00
Donderdag 30/05 07:00 - 19:00
Vrijdag 31/05 07:00 - 19:00
Zaterdag 01/06 Gesloten
Zondag 02/06 Gesloten

Info

Uitgebreide vakmanschap, Van Steen te Dendermonde

Ongetwijfeld ben jij op zoek naar echt vakmanschap in de buurt, en daarvoor kan je rekenen op Van Steen te Dendermonde. 
De expert in verwarming, sanitair en lood-, zink- en roofingwerken in Dendermonde vindt u bij Van Steen!
Een familiebedrijf van vader op zoon met meer dan 40 jaar ervaring. 
Zo staan we bekend om onze onberispelijke service en hoogstaande kwaliteitsproducten. 
Wij werken o.a samen met Atag select dealer. 
 

Centrale verwarming, vloerverwarming en pelletverwarming

Voor een aangename verwarming bent u bij Van Steen zeker aan het juiste adres. Afhankelijk van uw voorkeuren, budget en woningtype zijn 3 brede soorten verwarming mogelijk. De klassieke centrale verwarming is de vorm die u in de meeste huizen aantreft. Een centrale thermostaat regelt dan de temperatuur over het hele huis, zodat deze niet te hard zakt of stijgt boven of onder de aangeduide gewenste temperatuur. Vloerverwarming is een andere populair type verwarming waarbij geen losse chauffages in het huis te vinden zijn, maar een systeem verwarmde buizen de vloer zelf laat opwarmen. Dit is uiterst aangenaam voor lekker warme voeten in de winter en zorgt voor een gelijk verdeelde warmte in de ruimte. Ten slotte kan u ook opteren voor een gezellige haard of kachel. Het klassieke hout als brandstof is bewezen niet milieuvriendelijk te zijn, daarom gebruiken deze kachels ecologische pellets.
 

Zonne-energie

Milieuvriendelijkheid is een belangrijk aspect van de filosofie achter Van Steen. Dit wordt dan ook duidelijk getoond in het aanbod groene energiebronnen, met name zonnepanelen. Deze zonnepanelen kunnen in verschillende formaten worden aangekocht en geïnstalleerd bij u thuis. Verder kan zonne-energie worden gebruikt voor verwarmingssystemen die met zonlicht werken, en deze natuurlijke energiebron gebruiken voor de opwarming van uw water.
 

Sanitair, regenwater en lood-, zink- en roofingwerken

Naast verwarming en zonne-energie houdt Van Steen zich ook bezig met sanitair. Zij installeren en repareren tegen een zachte prijs uw leidingen, keuken- en badkamermeubilair. Naar uw wens kan een kleine reparatie of volledige badkamer- of keukenrenovatie worden voorzien. Ook lood-, zink- en roofingwerken nemen zij voor hun rekening.
 
Bent u geïnteresseerd in de verwarmings-, energie- of sanitairdiensten van Van Steen?
Of wil je nog verdere info krijgen over het ontluchten van centrale verwarming of ben je juist nieuwsgierig of er belastingsvoordelen zijn bij de zonneboilers of vloerverwarming dan kan u altijd langskomen in de toonzaal of vrijblijvend inlichtingen vragen via het nummer 052/21 74 12.
Alle klussen kunnen zowel op particulier als industrieel niveau gebeuren.
 

Omgeving

Je komt in het 'centrum' van Dendermonde terecht. 
Tref je de kerk aan de linkerkant van je dan kan je best rechts afslaan en je parkeren in de straat.

Ligging en routebeschrijving