De Korenblomme

Openingsuren

Maandag 19/11 09:00 - 12:30 14:15 - 18:15
Dinsdag 20/11 Gesloten
Woensdag 21/11 09:00 - 12:30 14:15 - 18:15
Donderdag 22/11 09:00 - 12:30 14:15 - 18:15
Vrijdag 16/11 09:00 - 12:30 14:15 - 18:15
Zaterdag 17/11 09:00 - 12:30 14:15 - 18:15
Zondag 18/11 Gesloten
in de maanden juli en augustus enkel gesloten op zondag. Tijdens de paasvakantie is de winkel ook open op dinsdag. Wij zijn gespecialiseerd in voedingssupplementen en kunnen voor u het juiste aanraden. We hebben een groot aanbod aan losse medic...
Toon meer
in de maanden juli en augustus enkel gesloten op zondag.

Tijdens de paasvakantie is de winkel ook open op dinsdag.

Wij zijn gespecialiseerd in voedingssupplementen en kunnen voor u het juiste aanraden. We hebben een groot aanbod aan losse medicinale kruiden.

Foto’s

Info

De Korenblomme is een dieet- en natuurvoedingszaak gelegen in De Panne. De winkel wordt uitgebaat door een diëtiste die u graag advies biedt over gezondheid en afslanken.
 

Dieet- en natuurvoeding

De Korenblomme is opgestart met het doel mensen te helpen om gezond te blijven of om hen te helpen om gezonder te worden. Als diëtiste staat de winkeluitbaatster klaar in haar dieet- en natuurvoedingszaak om mensen die een dieet volgen lekkere en gezonde voeding aan te bieden.
Bovendien volgde ze een opleiding van herborist om de wereld van de kruiden beter te leren kennen. Veel research naar inhoudsstoffen en werkzame stoffen hebben ertoe geleid dat er fantastische voedingssupplementen gemaakt worden van kruiden. In de winkel in De Panne mag u dus rekenen op goede producten, maar ook zeker op goed ondersteund advies. T
Preventief werken aan de gezondheid is de leuze. Maar ook kwaaltjes kunnen enorm goed aangepakt worden met natuurlijke producten. Zo werkt De Korenblomme samen met artsen die vol vertrouwen hun dieetpatiënten doorsturen voor de juiste begeleiding. Bij het volgen van een dieet denken de meeste mensen aan vermageren, maar er zijn heel veel andere kwalen die met voeding en planten te verhelpen zijn.
 

Natuurlijk verhelpen van kwalen

Dieet- en natuurvoedingszaak De Korenblomme biedt producten die u kunnen helpen aan een zorgeloos leven met minder klachten. De uitbaatster helpt dieetpatiënten graag bij het opmaken van het juiste voedingsplan.
Denk maar aan voeding of kruiden die problemen kunnen oplossen in verband met spijsvertering, hart- en vaatziekten, slapeloosheid, darmproblemen, ademhaling, bloedsomloop en het metabolisme. Of middeltjes die zorgen voor betere nagels, haren en een beter gezichtsvermogen.
Non-food producten zoals crèmes, cosmetica, geschenken en boeken maken het aanbod van De Korenblomme af.
 

Ligging en routebeschrijving

Vriendelijkste Handelaar

Stem op De Korenblomme als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief