Photo by Luc

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 Na afspraakNa afspraak

Info

Fine Art

Fine Art landschapsfoto’s voor decoratie van Uw interieur of simpel gezegd: foto wanddecoratie is één van de specialiteiten van Photo bij Luc uit De Panne. Of je nu een foto wil van jezelf, van je gezin of een rustgevende natuurfoto op maat... 
Deze beelden worden op hoogkwalitatieve wijze afgedrukt en gemonteerd: acrylaat, aluminium, dibond, chromaluxe, of verkiest u canvas op houten frame? 
Luc Vervliet van Photo bij Luc vervult met de meeste zorg al je wensen.
Ook je persoonlijke fotos kunnen hier in De Panne een Fine-Art-afwerking ondergaan. Luc controleert uw beelden en voert de nodige aanpassingen uit in lightroom of photoshop. Vervolgens print hij uw beelden op hoogwaardige injekt papier en monteert deze op professionele wijze.


Bedrijfsfotografie

Onder bedrijfsfotografie verstaan we dus de reportages voor bedrijven en handelszaken. Met treffende fotos ondersteunt  Photo bij Luc het imago van uw bedrijf of KMO door middel van het fotograferen van uw producten en bedrijfsprocessen, uw bedrijfsgebouw en machines.
Ook het management en het personeel brengt hij voor de lens, evenzeer fungeert Luc als fotograaf op al uw bedrijsevents.


Drone

In onze moderne tijd zijn luchtopnames een trend. Luchtopnames met een drone zorgt voor schitterende landschapfotografie maar ook zijn ze uiterst geschikt voor luchtbeelden van uw bedrijfsgebouw, uw projecten of uw realisaties. Hiervoor is wel een vergunning vereist. En ja hoor, Photo bij Luc heeft een licentie klasse 2.
En ... Uitbreiding naar klasse 1 komt eraan.


Juweelfotografie

Juweelfotografie vraagt een nauwgezette uitlichting en werkwijze. Maar ook dit behoort tot één van de specialiteiten van de fotograaf van de Veurnestraat in De Panne. Door middel van lichtbronnen en reflecties accentueert hij de esthetiek van het ontwerp van sieraden.
De opnamen worden gemaakt op de locaties in De Panne of in Antwerpen of indien u dit verkiest bij u in de juwelierszaak. Aan u de keuze.


Food & Beverage

Onder Food & Beverage verstaan we het fotograferen van gerechten, het perfect vastleggen van  gerechten en drankjes. Laat een gerecht voor zich spreken. Het oog wil ook wat ... Een mooie foto nodigt uit tot eten.
Photo bij Luc kan u dus gerust boeken voor het creëren van kookboeken of andere culinaire drukwerken.

 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/