Roose Keuken & Interieur

Openingsuren

Maandag 09/12 Na afspraak
Dinsdag 10/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Na afspraak
Zondag 08/12 Gesloten

Info

Een familiebedrijf dat 40 jaar ervaring heeft in de creatie van stijlvolle interieurs. De interieur-realisaties worden in ons eigen atelier met de grootst nodige zorg gemaakt, aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen en door eigen personeel geleverd en geplaatst.
 

Roose Keuken & Interieur

Gebruiksgemak, duurzaamheid en esthetiek staan steeds voorop bij het uitwerken van Uw concept. Elke realisatie is dan ook het resultaat van een groeiproces tussen ontwerper en klant, waarbij deze factoren zorgvuldig overwogen worden. Zo wordt Uw persoonlijke leefruimte gecreëerd die U elke dag opnieuw kan beleven en waarvan U jaren kan genieten.

De kunst van Uw dromen te begrijpen, de kennis ze te realiseren, dat is onze uitdaging. Praktische inrichtingen met eigentijdse vormen en materialen waar gezelligheid en functionaliteit hand in hand gaan met oog voor details. Ook de klant kan zelf bepaalde creaties uitwerken, die wij, na volledig uitgewerkte prijsofferte, kunnen fabriceren en plaatsen. Samen met U kunnen wij zorgen voor een droominterieur volgens Uw wensen en budget.

Ligging en routebeschrijving