Schoonheidssalon Emmelie

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 09:00 - 18:00
Woensdag 24/04 09:00 - 18:00
Donderdag 25/04 09:00 - 18:00
Vrijdag 26/04 09:00 - 18:30
Zaterdag 20/04 09:00 - 18:00
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidssalon Emmelie, gelegen te Vladslo, Diksmuide, is het ontspanningsadres bij uitstek. Hier ontsnapt u even aan de stress of de dagelijkse sleur en kunt u gewoon lekker ontspannen. U kan in het schoonheidssalon te Diksmuide terecht voor hand- en voetverzorging, epilaties en gelaats- of lichaamsbehandelingen. De schoonheidsspecialisten verzorgen eveneens graag uw make-up of permanente make-up. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om hier uw tanden te laten bleachen. De producten waarmee Schoonheidssalon Emmelie werkt, zijn Gelish, Artdeco, Sothys en Crystal Clear.
 

Permanente make-up ogen en lippen

Opvullen natuurlijke wenkbrauwen of een vorm- of kleurcorrectie, eyeliner onder en bovenaan de ogen, of kiezen voor permanent vollere lippen.
 

Professionele tanning

Schoonheidssalon Emmelie voorziet u graag van de meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die u zich maar kunt bedenken. De tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor u er slanker uitziet en u beter in uw vel voelt. Het schoonheidssalon biedt via Vani-T drie totaal unieke, natuurlijke en organisch cosmetische formules voor de verschillende huidtypes aan. Zo hoeft u geen uren meer in de zon of onder de zonnebank te spenderen. De kleuring van uw tanning sessie geeft geen oranje teint, blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk. U geniet van een authentieke honingbruine kleur zonder nare geur.
 

Wimperlifting

Tijdens een wimperlifting bij Schoonheidssalon Emmelie geniet u van een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. De LVL Lashes formule is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. De behandeling is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Schoonheidssalon Emmelie als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk, behulpzaam, ko... 9 Review door: Dorine
zeer klantvriendelijk... 8 Review door: Martine
Top winkel en top advies. Zeer v... 9,6 Review door: Céline
altijd even vriendelijk,steeds k... 9,6 Review door: Riet
love it... 9,2 Review door: Sandra
Hier kom je altijd met een lach... 10 Review door: Wendy
Veel keuze en ze helpen je zovee... 1 Review door: Christine