Accountantsbureel Manacc

Openingsuren

Maandag 27/09 08:30 - 17:30
Dinsdag 21/09 08:30 - 17:30
Woensdag 22/09 08:30 - 17:30
Donderdag 23/09 08:30 - 17:30
Vrijdag 24/09 08:30 - 17:30
Zaterdag 25/09 Gesloten
Zondag 26/09 Gesloten

Info

Welkom bij Accountantsbureel Manacc in Geel 

Accountantsbureel Manacc, gevestigd te Geel, is uw partner op financieel, administratief, boekhoudkundig en fiscaal vlak. U kunt hier terecht voor een uitgebreid dienstenpakket op maat.
 

Boekhouding

U mag rekenen op Accountantsbureel Manacc voor het verzorgen van uw boekhouding, het bespreken van de resultaten, jaarrekeningen opmaken en bespreken. Accountantsbureel Manacc voert heel wat taken voor u uit, zoals een boekhoudkundige audit, kostprijscalculatie, analyse van de rendabiliteit, wettelijke controle van de jaarrekening. U mag eveneens rekenen op begeleiding bij jaarverslagen en begeleiding bij verslaggeving op de algemene vergadering van de aandeelhouders.
 

Fiscaliteit

U kan beroep doen op Accountantsbureel Manacc voor het opstellen van de BTW-aangifte, de aangifte van personenbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting. U mag eveneens rekenen op grond advies inzake fiscale optimalisaties, alsook advies en belangenverdediging bij fiscale controles.
 

Financieel advies

Accountantsbureel Manacc biedt graag persoonlijk advies bij ondernemingsplannen, investeringsstudies en investeringsbeslissingen.
 

Juridisch advies

Heeft u nood aan juridisch advies? Accountantsbureel Manacc begeleidt u bij de opmaak van notariële akten en contracten, alsook bij het opstellen van wettelijke verslagen.
 

Oprichting

Bij de oprichting van uw onderneming kan u Accountantsbureel Manacc inschakelen voor de opmaak van het financieel plan en begeleiding bij het opzetten van de boekhoudkundige en administratieve organisatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie