Openingsuren

Maandag 25/01 09:00 - 18:00
Dinsdag 26/01 09:00 - 18:00
Woensdag 27/01 09:00 - 18:00
Donderdag 28/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 29/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 23/01 09:00 - 12:00
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Info

Heeft u een probleem aan de wagen? Niet voor lang meer, dankzij Autex in geel!
 

Grote herstellingen en algemeen onderhoud

Heeft u motorpech gehad of dat ene paaltje niet gezien, of komt u op routinecontrole? Dan staat er bij Autex een ervaren team goed opgeleide garagisten klaar om u verder te helpen. Blikschade, motorproblemen en zelfs ernstige schade na een ongeval nemen ze voor hun rekening. Enkele van de plaatselijke specialiteiten zijn het vervangen en uitkuisen van uitlaten, het onderhouden en bijvullen van uw airco, katalysators en roetfilters, het installeren van kwaliteitsvolle schokdempers voor een maximaal rijcomfort en het vervangen van riemschijven en remblokken.
 

 Vaste of afneembare trekhaken en fietsdragers

Autex heeft steeds een ruim assortiment trekhaken en fietsdragers in stock. U kan altijd langskomen voor de installatie van een nieuwe trekhaak: ze hebben een grote voorraad van zowel afneembare als vaste modellen voor alle soorten wagens. Gaat u op wielervakantie? Dan heeft u wellicht interesse in de brede selectie fietsdragers, goed voor op alle categorieën van auto en aangepast aan stadsfietsen, racefietsen of e-bikes.
 

Vervanging van uw autoruiten en gratis vervangwagens

Tot slot kan Autex zich ook terecht een ware autoruitexpert noemen. Heeft u een sterretje of zware barst in uw voorruit, zijruit of achterruit? De garage heeft al het nodige materiaal om deze grondig te vervangen. Tot slot gaat de service verder dan enkel goed uitgevoerde werken en een vriendelijke bediening. U kan rekenen op een volledig gratis vervangwagen bij alle grote herstellingen!
 
Voor meer informatie over het aanbod kan u zich richten tot www.autex.be. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan contact op via het nummer 014/58 23 16.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Op zoek naar een betrouwbare garagist regio Geel of Turnhout?
Wij werken volledig merkonafhankelijk en staan garant voor eerlijk advies en eerlijke prijzen.

Open bijlage

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief