Openingsuren

Maandag 01/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/03 GeslotenGesloten
Woensdag 03/03 06:00 - 17:00... - ...
Donderdag 25/02 06:00 - 17:00... - ...
Vrijdag 26/02 06:00 - 17:00... - ...
Zaterdag 27/02 07:00 - 13:00... - ...
Zondag 28/02 07:00 - 13:00... - ...

Info

De warme bakker.

Welkom bij Bakkerij Wim & Els 

Al jaren lang dé warme bakker, in Geel waar ze bijna nog alles zelf maken: dagvers & met oog voor kwaliteit! Ontdek hun uitgebreid assortiment gaande van vers gebakken brood, ontbijtkoeken tot heerlijke taarten. Ook voor gepersonaliseerde taarten op maat ben je bij bakkerij Wim en Els aan het juiste adres!

 

Taarten op maat.

Het verlengstuk van uw unieke gelegenheid.

Met hun traditionele baktechnieken weten ze overheerlijke zachte, luchtige biscuits te creëren, gevuld met huisgemaakte verse ingrediënten.


Handgemaakte marcepeinen figuren.

Doorheen het hele jaar bereiden ze marsepeinen figuren. Iedere creatie heeft zijn eigen inspiratiebron. Terugkerende thema’s zijn onder meer Valentijn, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst.
Of bent u op zoek naar originele bedankje voor uw gasten op uw trouwfeest, jubileum, communie of lentefeest? Of als lekker geschenkje om uw medewerkers te bedanken? Laat het hun weten... dan gaan ze met uw verzoek graag aan de slag.
 

Ruim gamma brood bij uw warme bakker Wim & Els.

Onze warme bakker stelt zijn producten zelf samen aan de hand van verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. En dat proeft u ook! Kwaliteit blijft steeds het verschil maken.

Een uitgebreide keuze aan broden, waaronder ook speltbrood en roggebrood.
Diverse soorten koffiekoeken en pistolets en heel wat verschillende soorten gebak.

Ga zeker eens langs bij bakker Wim en Els aan de Winkelomsheide 182 voor een lekker vers gebakken brood of gebak. Maar ook zal je merken dat je hier te doen hebt met een zeer vriendelijke bediening in de winkel. Er is een ruie parking voorzien en dat is ook een pluspunt

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews