Openingsuren

Maandag 17/05 09:00 - 21:00
Dinsdag 18/05 09:00 - 21:00
Woensdag 19/05 08:00 - 19:00
Donderdag 20/05 09:00 - 21:00
Vrijdag 21/05 08:00 - 19:00
Zaterdag 22/05 08:00 - 14:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Body, beauty, health & mencare

Body Concept te Geel is reeds jaren een gespecialiseerd instituut voor afslanken, figuurcorrectie, lifestyle en schoonheidsverzorgingen , voor zowel dames als heren. Wij werken enkel met gerenommeerde programma's en merken, zoals: Ericson Laboratoire, Keenwell, 4V00, Men³, LPG, Ultratone, ... en staan voor een persoonlijke en individuele aanpak door een van onze specialistes.

Body Concept ontvangt je in een sfeervol herenhuis in Geel centrum en heeft als missie om iedereen resultaat gericht te behandelen en te laten genieten van wat “me time”.
 

Figuurcorrectie en afslanken

Body Concept biedt enkele bewezen formules aan rond figuurcorrectie en afslanken om jouw probleemzones aan te pakken.

Ondanks een perfecte eet- en beweeghygiëne komt het vaak voor dat vetcellen veel meer vet opslaan dan ze afvoeren. Door de ophoping van het vet en water, zullen de wanden die de cellen beschermen het huidoppervlak uitrekken waardoor er kuiltjes (cellulitis) ontstaan. Deze onesthetische en vaak pijnlijke vetzones blijven onverschillig voor lichaamsbeweging en diëten. Na verloop van tijd zullen de verjongingscellen hun productie van collageen-, elastine en hyaluronzuur ook afremmen, wat verslapping van de huid veroorzaakt.


 

Lifestyle

Naast voeding, beweging en rust is je mentale fitheid ook een pijler die ervoor zorgt dat je je doelen bereikt. Een evenwichtige levensstijl, waar je instant “happy” van wordt, waarvan je lichaam bruist van energie, dat bekom je niet van de ene op de andere moment.

Body Concept helpt jou met het opbouwen en onderhouden van een gezonde levenswijze. We analyseren jouw voeding en doelstellingen en ondersteunen jou in het bereiken ervan.

 

Verzorging specifiek voor mannen

Ook als man is het belangrijk om jouw lichaam te verzorgen. Body Concept biedt daarom enkele verzorgingen aan specifiek gericht op de mannelijke huid.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Dubbel succesvol voor 2021 gewen... 9,5 Review door: Annick
Heel vriendelijk... 8,3 Review door: Rune
Top service!... 7,9 Review door: Ilias
Als ik aan body concept denk,den... 9,6 Review door: Annick
TOP... 10 Review door: JORIS
Vriendelijke , goed opgeleide ve... 8,8 Review door: Diane
Vriendelijk, behulpzaam en toege... 10 Review door: Nicole