Openingsuren

Maandag 23/05 09:00 - 21:00
Dinsdag 17/05 09:00 - 21:00
Woensdag 18/05 Gesloten
Donderdag 19/05 09:00 - 21:00
Vrijdag 20/05 08:00 - 19:00
Zaterdag 21/05 08:00 - 14:00
Zondag 22/05 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij gespecialiseerd instituut Body Concept, voor body, beauty & mencare

Schoonheidsinstituut Body Concept is gelegen in Geel en is reeds jaren een gespecialiseerd instituut voor huidverbetering, schoonheidsverzorging, afslanken en figuurcorrectie. Zowel dames als heren zijn welkom bij Anja Werckx. Body Concept ontvangt je in een sfeervol herenhuis in Geel centrum en heeft een missie om iedereen resultaat gericht te behandelen zodat iedereen kan genieten van "me-time". 
 

Figuurcorrectie en afslanken

Body Concept biedt een aantal bewezen formules aan rond figuurcorrectie en afslanken om zo jouw probleemzones aan te pakken. Ondanks een perfecte eet- en beweeghygiëne komt het vaak voor dat vetcellen veel meer vet opslaan dan dat ze afvoeren. Door ophoping van vet en water zullen de wanden die de cellen beschermen, het huidoppervlak uitrekken waardoor er cellulitis ontstaat. Om dit tegen te gaan heb je bij Anja de keuze uit 2 formules, de figuurcorrectie met endermologie & lipomassage of de figuurcorrectie met ultratone biosimulatie. Meer details daarover vind je via deze link: https://www.bodyconcept.be/body.html.
 

Huidverbeterende behandelingen

Doordat ze bij Body Concept steeds streven naar doelgerichte en huidverbeterende behandelingen en producten, kiezen zij voor drie topmerken die zich daarop toeleggen. Deze merken investeren in kwaliteit en efficiëntie van hun producten. Als beautyprofessional kunnen zij daar proactief op inspelen door resultaatgerichte behandelingen uit te voeren en geschikte producten te adviseren. Zij hebben de cellcosmet, Ericson laboratoire en Keenwell. https://www.bodyconcept.be/beauty.html.
 

Verzorging specifiek voor mannen

Een bezoek aan een schoonheidsinstituut is niet enkel geldig voor dames, ook als man is het belangrijk om je te verzorgen. Dat is ook de mening van Body Concept en daardoor hebben zij zich verdiept in de mencare verzorging. Ze bieden de heren onder ons enkele behandelingen en home care producten aan die specifiek zijn ontwikkelt op de huid van mannen. Ze zijn intussen een expert in gelaatsverzorgingen, scheren en trimmen en ontharingen bij mannen. https://www.bodyconcept.be/men.html.
 

Lifestyle en gezondheid

Naast voeding, beweging en rust is je mentale fitheid ook van groot belang, dit zorgt ervoor dat jij je doelen kunt bereiken. Body Concept helpt jou met het opbouwen en onderhouden van een gezonde levenswijze. Zij analyseren je voeding en doelstellingen en van daaruit kunnen zij je ondersteunen om de doelen te bereiken. https://www.bodyconcept.be/health.html. Indien je nog meer informatie wenst, een afspraak wilt boeken of een vraag hebt voor Body Concept dan kan je steeds contact opnemen met Anja via het telefoonnummer of via de website door middel van het contact formulier https://www.bodyconcept.be/contact.html.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Body Concept bv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Body Concept bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Dubbel succesvol voor 2021 gewen... 9,5 Review door: Annick
Heel vriendelijk... 8,3 Review door: Rune
Top service!... 7,9 Review door: Ilias
Als ik aan body concept denk,den... 9,6 Review door: Annick
TOP... 10 Review door: JORIS
Vriendelijke , goed opgeleide ve... 8,8 Review door: Diane
Vriendelijk, behulpzaam en toege... 10 Review door: Nicole