Body Concept bvba

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Maandag 22/04 09:00 - 21:00
Dinsdag 23/04 09:00 - 21:00
Woensdag 24/04 08:00 - 19:00
Donderdag 25/04 09:00 - 21:00
Vrijdag 26/04 08:00 - 19:00
Zaterdag 27/04 08:00 - 17:00
Zondag 28/04 Gesloten
body concept is in het bezit van een duo behandelruimte, samen met je vriendin, partner of moeder een heerlijk verwenmoment beleven is bij ons een mogelijkheid. wil je iemand een leuk geschenk geven, schenk eens een cadobon van body concept. afspra...
Toon meer

body concept is in het bezit van een duo behandelruimte, samen met je vriendin, partner of moeder een heerlijk verwenmoment beleven is bij ons een mogelijkheid.
wil je iemand een leuk geschenk geven, schenk eens een cadobon van body concept.
afspraken kunnen telefonisch gereserveerd worden op het nummer 014/75 79 54

 

Foto’s

Info

Body Concept, gelegen in het centrum van Geel, is reeds jaren een gespecialiseerd instituut voor afslanken, figuurcorrectie, gezondheid en schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure en ontharen. Body concept staat voor een totaalconcept op vlak van lichaam, schoonheid en gezondheid. U geniet hier van op maat uitgewerkte behandelingen die zorgen voor de meest optimale resultaten.
 

Voedingsadvies

Bij Body Concept kan u terecht voor onderbouwd en duurzaam voedingsadvies. Op basis van uw doelstellingen, natuurlijke lichaamsbouw, gewicht, voedingsgewoonten en leeftijd wordt een analyse gemaakt van uw globaal voedingspatroon. Op basis van deze analyse wordt een persoonlijk voedings-actie-plan opgesteld.
 

Figuurcorrectie

Om extra gewicht te verliezen, kan Body Concept u vacuümtherapie aanbieden. Deze therapie werkt vooral gericht op vetverbranding. U doet doelgerichte, lichte oefeningen terwijl het weefsel op de heupen, billen en benen door het vacuüm worden geactiveerd. Het positieve effect van deze therapie gaat veel verder dan alleen de vetmassa in de probleemzones verwijderen. De therapie activeert ook de zelfhelende krachten van het lichaam. Het systeem wordt steeds individueel ingesteld, zodat het inspeelt op uw doelstellingen, fysieke aanleg, leeftijd en conditie. 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Body Concept bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden