Corbie Hotel

Foto’s

Info

Corbie Hotel Geel

Het mooie artistieke Hotel Corbie is gelegen in het centrum van Geel. Het hotel wordt voornamelijk gebruikt door zakenmensen of voor toeristen. 
 

Praktische info

In Geel bieden zij 34 moderne hotelkamers ,12 studio's en 5 appartementen aan. Al de kamers zijn voorzien van airconditioning, WIFI, terras en een ligbad. Het hotel is een echte voltreffer wegens de perfecte ligging in het centrum, dat leidt tot aangename stadsbezoeken. Ze hebben een eigen parking die bereikbaar is via Kollegestraat 34, waardoor u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats in het centrum. Bovendien hebben ze voor de klanten een uitgebreid ontbijtbuffet die bestaat uit gezonde en fairtrade producten. De check-in is voorzien van 16u tot 23u en uitchecken dient u te doen tussen 7u en 11u. Gelieve te verwittigen indien u vroeger of later wenst in te checken.
 

Bruisende & gezellige regio

Heb je zin in een deugddoende fietstochtje? Dan is er de mogelijkheid om in het hotel fietsen te huren. Bent u zo sportief aangelegd, dan u ook genieten van verschillende culturele bezienswaardigheden in Geel en omstreken. Bovendien is er in de onmiddelijke omgeving van het hotel een winkelcentrum, restaurants en cafés voorzien. 
 

Exclusief

Veganistische schoenen gemaakt uit kurk, ontworpen door de eigenares van de Corbie en enkel in het hotel te koop, alsook Bamboe jurkjes
 

Reviews door klanten van Corbie Hotel

8,3 Clara op 2020-10-09 om 13:52:52
Steeds even vriendelijk
7,9 Mats op 2020-10-07 om 16:58:19
Goed bezig, doe zo verder

Ligging en routebeschrijving