Openingsuren

Maandag 04/07 09:00 - 18:00
Dinsdag 05/07 09:00 - 18:00
Woensdag 06/07 09:00 - 18:00
Donderdag 07/07 09:00 - 18:00
Vrijdag 01/07 09:00 - 18:00
Zaterdag 02/07 09:00 - 18:00
Zondag 03/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Alle behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen

U kan bij Kapsalon Diana terecht voor alle behandelingen die u maar kunt wensen! Kom langs voor een trendy snit, brushing, een balayage of een nieuw kleurtje voor uw haar. Bij Kapsalon Diana is trouwens iedereen welkom, man of vrouw, jong of oud! Heren kunnen naast het knippen, kleuren… van de haren ook genieten va een heerlijke scheer- of trimsessie van de baard. Dat is ontspannen én er achteraf op uw paasbest uitzien, wat een combinatie! Voor kinderen gelden dan weer speciale kortingen, zo kan u met het hele gezin komen genieten!
 

Intensieve verzorging, opsteekkapsels en extensions

Ook speciale behandelingen neemt het kappersteam van Kapsalon Diana tot haar rekening. Kom langs voor unieke opsteekkapsels, ideaal voor feestelijke gelegenheden als een communiefeest, chique diner of zelfs bruiloft! Had u graag langer haar gehad? Dan zijn extensions wellicht iets voor u. ook deze kan u professioneel laten aanbrengen bij Kapsalon Diana! Heeft uw haar een intensieve verzorging nodig? Kies dan eens voor een keratine-behandeling! Pluizig, dof en droog haar wordt door deze unieke behandeling binnen de kortste keren weer gezond en glanzend.
 

Epilatie, oorhaarverwijdering en meer verzorging

Om uw look helemaal af te werken kan u ten slotte ook ongewenste haartjes op en rond het gezicht laten verwijderen. Dit houdt ook ongewenst oorhaar in. Daarnaast kan u ook uw wenkbrauwen laten epileren met touw via een speciale techniek. Deze onconventionele manier van epileren garandeert een grondiger resultaat met langduren effect.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Diana een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top service!... 7,8 Review door: Louise
Top... 8,2 Review door: Lilou