Kmtuinarchitect

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 Na afspraakNa afspraak

Info

KM Tuinarchitect Geel

Mondelaers-Claus is een studiebureau met twee creatieve tuin- en landschapsarchitecten te Geel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op de tuinarchitecten voor het perfecte tuinontwerp op maat. Nadien kan u de tuin zelf aanleggen of met de architecten samenwerken voor de realisatie van uw totaalproject.

De tuin is de plek bij uitstek waar architectuur en het landschap met elkaar verbonden worden. Daarbij is een juiste plantenkeuze doorheen de seizoenen en een uniek ontwerp een must.

Mondelaers-Claus ontwerpt zowel moderne als klassieke tuinen, kleine stadstuinen, riante villatuinen als bedrijfsgroen.
 

Tuinontwerp particulier

Bij het uitwerken van uw tuinontwerp wordt steeds een samenhang tussen uw tuin en uw woning gecreëerd. Zo wordt een coherent geheel gevormd met een gevarieerd aanbod van groene structurele ruimte, terrassen, speelzones of een rustpunt. Zo wordt uw tuin dé plaats waar elk gezinslid optimaal kan genieten van een moment van ontspanning.
 

Tuinontwerp bedrijven en organisaties

Wilt u de look en feel van uw bedrijf weerspiegeld zien in de open ruimte rond uw bedrijf? Mondelaers-Claus voorziet uw bedrijf van een groene omgeving op maat van uw organisatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief