Andere belangrijke handelaars

Banner Haarstudio Muis

Haarstudio Muis

Openingsuren

Maandag 25/06 Gesloten
Dinsdag 26/06 Gesloten
Woensdag 27/06 Na afspraak
Donderdag 28/06 Na afspraak
Vrijdag 29/06 Na afspraak
Zaterdag 30/06 Na afspraak
Zondag 01/07 Gesloten

Maak tijdig een afspraak, zeker voor feesten en je vertrek op vakantie!
Via de website en facebookpagina kan je ook zelf online reserveren.
We werken ook op je communie of lentefeest, na afspraak (zelfs op zon-en feestdagen)
 

Foto’s

Info

Hét kinderkapsalon in Gent! 

Op 1 september 1989 opende Haarstudio Muis voor het eerst haar deuren. Sindsdien is het kinderkapsalon dé plaats waar kinderen terecht kunnen voor een nieuwe snit. De doelgroep is vooral kinderen, maar ook mama's, papa's of zelfs oma's en opa's zijn er zeker welkom voor een snit. Ulrika (zaakvoerster), behoort ondertussen al tot de 4de generatie kappers. Het kapsalon staat dan ook bekend om haar jarenlange ervaring en kindvriendelijkheid. 


Unieke inrichting & Service

Haarstudio Muis is volledig ingericht op de wensen van de kinderklantjes. De eerste blik die u hier binnen werpt, doet meteen denken aan een grote speelkamer. Zo zijn de kaptafels en de wasbakken op kindermaat gemaakt en versierd met leuke figuurtjes. Ook is het mogelijk om tijdens het knippen rustig naar TV te kijken. De programma's zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen. 


Elk kindje krijgt bij de eerste knipbeurt een leuk diploma met een eigen haarlokje en na 10 beurten krijgen ze ook een leuk cadeautje. Of je kan sparen op de gezinsspaarkaart van de gezinsbond. 
 

Producten & Diensten 

Haarstudio Muis werkt enkel met kwalitatieve producten van de merken Schwarzkopf, Kriebeldiertjes en Hair4kids. Alle haarproducten worden steeds afgesteld op het juiste haartype. Naast het knippen, kan u bij hen ook terecht voor verschillende opsteekkapsels. Doet uw kind binnenkort zijn communie of is er een andere gelegenheid? Kom dan zeker eens langs! 

Soms kom je in contact met kinderen die luizen hebben, ook hier maken we bij Haarstudio Muis geen enkel probleem van. In tegendeel, we behandelen ze juist! De haren worden in het begin van de kapbeurt grondig gecontroleerd bij het wassen of natmaken van de haren. Worden er luisjes ontdekt, dan worden de haartjes zeer grondig uitgekamd met een luizenkam en behandeld met de nodige shampoo.

 

Nevenactiviteiten

Naast het knippen organiseert Haarstudio Muis ook af en toe leuke nevenactiviteiten, dit kan gaan een tekenwedstrijd, een feest of een cursus. Er valt dus altijd wel iets te beleven hier! 

Kom ons bezoeken
Antwerpsesteenweg 278 - 9040 Sint-Amandsberg

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Haarstudio Muis, 9000 Gent, Antwerpsesteenweg 278

Lenteactie

Lenteactie Haarstudio Muis 2018

Nieuws & Promoties

Cursus vlechten

Er komen nieuwe cursussen "vlechten voor beginners" op
23/06 - 07-07 - 04/08 , telkens van 14 - 16 uur in het kapsalon.
Inschrijven via haarstudio.muis@gmail.com

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Haarstudio Muis als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden