Openingsuren

Maandag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/10 GeslotenGesloten

Info

Peeters Guy is een erkend gasinstallateur en technicus gasvormige en vloeibare brandstoffen, gelegen te Glabbeek bij Tienen. U kunt op hem een beroep doen voor herstellingen, vervangingen of plaatsingen van uw centrale verwarming, sanitair en boilers.
 

Centrale verwarming 

Peeters Guy in Glabbeek staat in voor de installatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel renovatie als nieuwbouw. Advies op maat behoort tot de prioriteiten. U kan hier terecht voor het plaatsen van condensatieketels, hoog rendementsketels, vloerverwarming, warmtepompen, radiatoren en alle toebehoren.
 
Tijdens het onderhoud van de centrale verwarmingsketel zal de ervaren technieker uw ketel reinigen, metingen uitvoeren en opnieuw afstellen en uittesten.
 

Sanitair

Peeters Guy verzorgt zowel de sanitaire werkzaamheden in nieuwbouw en renovatie: van het leggen van buizen tot de installatie van sanitaire toestellen en afwerking. Steeds wordt er gewerkt met merken van hoge kwaliteit.
Het bedrijf te Glabbeek is gespecialiseerd in de complete make-over van uw badkamer. Graag helpen ze u bij de nieuwe indeling van de badkamerruimte. De services reiken van het uitbreken van uw bestaande badkamer tot het volledig aanpassen van het leidingnet, plaatsen van de door u gekozen sanitaire toestellen en verwarmingselementen tot het tegelen en vloeren van de compleet nieuwe badkamer.
 

Zonneboiler

Bespaar op uw brandstoffactuur met de zonne-energiesystemen. Met een zonneboiler kan u op een eenvoudige manier warm water produceren door gebruik te maken van het zonlicht.
 
Op uw dak wordt een zonnecollector geplaatst die gevuld is met een vloeistof. De collector vangt zonlicht op zodat de vloeistof opwarmt. Deze vloeistof geeft zijn warmte, via een warmtewisselaar af aan het leidingwater in een boiler. Indien er niet voldoende zonne-energie beschikbaar is, kan de centrale verwarmingsketel bij verwarmen.
 
Op zoek naar een oplossing voor uw sanitaire noden, centrale verwarming of zonneboiler? Peeters Guy helpt u graag: www.peetersguy.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top!... 8,2 Review door: Simon
Kom nog eens naar het rooster en... 8 Review door: Yannick
Geachte Mevr. en Mr. Peeters,r... 10 Review door: Jozef
Prima service. Snel, duidelijk... 9 Review door: Rene
Simply the best!... 10 Review door: Maggi