Peeters Guy bvba

Openingsuren

Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten
Gesloten op zondag, behalve voor zeer dringende herstellingen.

Info

Peeters Guy is een erkend gasinstallateur en technicus gasvormige en vloeibare brandstoffen, gelegen te Glabbeek bij Tienen. U kunt op hem een beroep doen voor herstellingen, vervangingen of plaatsingen van uw centrale verwarming, sanitair en boilers.
 

Centrale verwarming

Peeters Guy in Glabbeek staat in voor de installatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel renovatie als nieuwbouw. Advies op maat behoort tot de prioriteiten. U kan hier terecht voor het plaatsen van condensatieketels, hoog rendementsketels, vloerverwarming, warmtepompen, radiatoren en alle toebehoren.
 
Tijdens het onderhoud van de centrale verwarmingsketel zal de ervaren technieker uw ketel reinigen, metingen uitvoeren en opnieuw afstellen en uittesten.
 

Sanitair

Peeters Guy verzorgt zowel de sanitaire werkzaamheden in nieuwbouw en renovatie: van het leggen van buizen tot de installatie van sanitaire toestellen en afwerking. Steeds wordt er gewerkt met merken van hoge kwaliteit.
Het bedrijf te Glabbeek is gespecialiseerd in de complete make-over van uw badkamer. Graag helpen ze u bij de nieuwe indeling van de badkamerruimte. De services reiken van het uitbreken van uw bestaande badkamer tot het volledig aanpassen van het leidingnet, plaatsen van de door u gekozen sanitaire toestellen en verwarmingselementen tot het tegelen en vloeren van de compleet nieuwe badkamer.
 

Zonneboiler

Bespaar op uw brandstoffactuur met de zonne-energiesystemen. Met een zonneboiler kan u op een eenvoudige manier warm water produceren door gebruik te maken van het zonlicht.
 
Op uw dak wordt een zonnecollector geplaatst die gevuld is met een vloeistof. De collector vangt zonlicht op zodat de vloeistof opwarmt. Deze vloeistof geeft zijn warmte, via een warmtewisselaar af aan het leidingwater in een boiler. Indien er niet voldoende zonne-energie beschikbaar is, kan de centrale verwarmingsketel bij verwarmen.
 

Op zoek naar een oplossing voor uw sanitaire noden, centrale verwarming of zonneboiler? Peeters Guy helpt u graag: www.peetersguy.be.

 
 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Peeters Guy bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

Zeer vriendelijke en technisch z... 10 Review door: Jozef
Uiterst vriendelijk en efficiën... 10 Review door: Alexandra
Vriendelijk en perfecte service... 9,5 Review door: Bernaerts
altijd met de glimlach... 10 Review door: Rudi
goed, degelijk, proper werk. ech... 10 Review door: Maurice