Tielen Willy

Openingsuren

Maandag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 03/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Niet iedereen heeft de tijd of expertise om te werken in de tuin. Er is echter geen reden tot paniek: tuinaannemer Willy Tielen staat tot uw beschikking! Willy bedient allerlei soorten klanten, zowel bedrijven als particulieren, met allerlei soorten tuinen.
 

Aanleg

De voornaamste diensten die Willy levert bestaan uit de aanleg en het onderhoud van tuinen. Willy is ervaren in de fundamentele grondwerken zoals het plaatsen van kabels en het aanleggen van sceptische putten en rioleringsbuizen in de bodem. Verder kan hij net zo goed gras en andere planten in de tuin planten. Hij houdt zich echter met meer bezig dan alleen het groene aspect van de tuin. Willy legt ook vakkundig tuinpaden, terassen en opritten aan voor zijn klanten. Ten slotte moet er soms ook plaats gemaakt worden voor iets nieuws: daarom houdt Willy Tielen zich ook bezig met allerlei soorten afbraakwerken, waaronder het uitgraven van bomen. 
 

Onderhoud

Een mooie tuin aanleggen is één ding, maar deze onderhouden is een ander. Gelukkig staat ook hiervoor manusje-van-alles Willy Tielen paraat. Of de klant nu zijn of haar tuin met een eenmalige, jaarlijkse of wekelijkse onderhoudsbeurt wilt verwennen, Willy zal ervoor zorgen. 

Wenst u vandaag nog erachter te komen wat Willy Tielen voor u en uw tuin kan betekenen? Neem dan gauw contact op via het vaste nummer 016/77 78 28 of het mobiele nummer 0476/35 78 28. Wat u ook wilt bereiken met uw tuin, met Willy Tielens krijgt u steeds een totaalpakket. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tielen Willy een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond