Tielen Willy

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Na afspraak
Dinsdag 14/04 Na afspraak
Woensdag 15/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info

Niet iedereen heeft de tijd of expertise om te werken in de tuin. Er is echter geen reden tot paniek: tuinaannemer Willy Tielen staat tot uw beschikking! Willy bedient allerlei soorten klanten, zowel bedrijven als particulieren, met allerlei soorten tuinen.
 

Aanleg

De voornaamste diensten die Willy levert bestaan uit de aanleg en het onderhoud van tuinen. Willy is ervaren in de fundamentele grondwerken zoals het plaatsen van kabels en het aanleggen van sceptische putten en rioleringsbuizen in de bodem. Verder kan hij net zo goed gras en andere planten in de tuin planten. Hij houdt zich echter met meer bezig dan alleen het groene aspect van de tuin. Willy legt ook vakkundig tuinpaden, terassen en opritten aan voor zijn klanten. Ten slotte moet er soms ook plaats gemaakt worden voor iets nieuws: daarom houdt Willy Tielen zich ook bezig met allerlei soorten afbraakwerken, waaronder het uitgraven van bomen. 
 

Onderhoud

Een mooie tuin aanleggen is één ding, maar deze onderhouden is een ander. Gelukkig staat ook hiervoor manusje-van-alles Willy Tielen paraat. Of de klant nu zijn of haar tuin met een eenmalige, jaarlijkse of wekelijkse onderhoudsbeurt wilt verwennen, Willy zal ervoor zorgen. 

Wenst u vandaag nog erachter te komen wat Willy Tielen voor u en uw tuin kan betekenen? Neem dan gauw contact op via het vaste nummer 016/77 78 28 of het mobiele nummer 0476/35 78 28. Wat u ook wilt bereiken met uw tuin, met Willy Tielens krijgt u steeds een totaalpakket. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief