Touch - Catering - Traiteur - Wijnimport

Openingsuren

Maandag 09/12 Na afspraak
Dinsdag 10/12 Na afspraak
Woensdag 11/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 07/12 Na afspraak
Zondag 08/12 Gesloten

Foto’s

Info

Touch, de cateringdienst en wijnimporteur uit Glabbeek, voorziet u reeds jaar en dag van ambachtelijke kwaliteitsproducten. Favorieten zijn de kwaliteitswijnen uit Piemonte en Prosecco's uit Veneto.
 

Heerlijke Italiaanse koekjes, olijfolie, pasta’s en honing

Exclusief voor België importeert Koen Suttels van Touch alles uit Italië. In het assortiment van de traiteur te Glabbeek vindt u olijfolie, honingproducten en pasta's. Ook ambachtelijke koekjes uit Roero, een streek vooral bekend om zijn heerlijke hazelnootjes, kan u hier verkrijgen. Denk maar aan Ferrero, een begrip in Alba en omstreken.
 

Specialisatie in Italiaanse wijn

De echte specialisatie van Touch ligt bij wijnimport. U vindt hier een ruim wijnaanbod, bestaande uit rode, witte en rosé wijn, dessertwijnen, droge en extra droge wijnen. Dit aanbod aan prachtige Italiaanse wijnen wordt dan vervolledigd door La Bellanotte, Negro, Metodo Classico en Prosecco. Voor een kleine of grote levering van deze wijnen, voor een evenement of gewoon om zelf van te genieten, kan u steeds contact opnemen met Touch.
 

Catering

Al het lekkers dat Touch te bieden heeft leent zich uiteraard perfect voor kleine of grootschalige feesten en evenementen. Wil u het vakmanschap en de ambachtelijke kwaliteitsproducten van de importeur inzetten voor uw catering? Dan heeft u geluk! Cateraar Touch voorziet uw trouwfeesten, communiefeesten en zelfs opname- en filmsets van een cateringdienst naar keuze. U heeft de keuze uit onder meer een walking dinner, kreeftenparty met oesters, of u kan opteren voor dagschotels. Dit zijn echter slechts enkele mogelijkheden, dus als u een ander idee heeft kan dit steeds overlegd worden.

Wenst u een bestelling te plaatsen bij Touch, of wenst u op hen beroep te doen voor de catering van uw evenement of set? Neem dan contact op via het nummer 0475/59 89 84 en zij zullen met u alle mogelijke opties overlopen. 

Ligging en routebeschrijving