Keukens Van Camp bv

Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 10:00 - 18:30
Woensdag 23/06 10:00 - 18:30
Donderdag 24/06 10:00 - 18:30
Vrijdag 25/06 10:00 - 18:30
Zaterdag 19/06 09:00 - 18:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Keukens Van Camp uit Grimbergen is gespecialiseerd in het maken van keukens en kasten op maat en naar wens van de klant.
 

Keukens op maat

In een Van Camp keuken kan u koken, eten, praten, feesten, plannen, of gewoon gezellig relaxen. Om van uw keuken uw favoriete plek in huis te maken, moet deze niet alleen handig zijn, maar ook het design uitstralen dat bij u past. Daarom staat Keukens Van Camp klaar om de keuken te maken die u voor ogen heeft en bovendien uitblinkt in functionaliteit, passend binnen uw budget.
Bij iedere familie, huis of thuis past een eigen stijl. Daarom biedt Van Camp uit Grimbergen u keukens aan in de meest uiteenlopende stijlen. Ga voor tijdloos design, een landelijk ontwerp of kies voor een trendy en moderne keuken.
Welke stijl u ook kiest, uw op maat gemaakte keuken zal bestaan uit materialen van Belgische topkwaliteit. Daarbovenop wordt uw bestaande keuken gratis uitgebroken en geniet u van een uitmuntende dienst na verkoop.
 

Walk-in dressings op maat

U heeft een kamer die u niet gebruikt? Of u heeft te weinig opbergruimte in uw slaapkamer? Keukens Van Camp heeft de oplossing voor uw ruimtelijk probleem: de dressing op maat. Hier kan u niet enkel kledij en accessoires ordelijk in opbergen, u kan er ook nog eens comfortabel in rondwandelen om snel te vinden wat u zoekt. Shoppen in uw eigen op maat gemaakte kleerkast? Keukens Van Camp maakt het graag voor u waar.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief