Keukens Van Camp bv

Openingsuren

Maandag 27/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/05 10:00 - 18:30
Woensdag 29/05 10:00 - 18:30
Donderdag 30/05 10:00 - 18:30
Vrijdag 31/05 10:00 - 18:30
Zaterdag 25/05 09:00 - 18:00
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

Keukens Van Camp: Maatwerk op wens van de klant

Keukens Van Camp is al meer dan 60 jaar een heus begrip in België. Het was François Van Camp die in 1961 de zaak oprichtte in Peutie. Na het aanleggen van de autosnelweg verhuisde de toonzaal naar Grimbergen, terwijl de werkplaats zich ondertussen in Vilvoorde bevindt. Toen in 2003 zoon Rony de zaak overnam, werd er besloten de activiteiten uit te breiden. Vanaf toen werd Keukens Van Camp niet alleen een vaste waarde voor keukens, maar ook voor dressings en maatkasten. 

De keuken wint in onze huidige cultuur meer aan belang als gezellige en functionele leefruimte, waardoor de vraag naar kwaliteitskeukens blijft groeien en daarmee de lat ook steeds hoger wordt gelegd. Wie Van Camp inschakelt voor zijn keuken, dressing of maatkast kiest resoluut voor maatwerk, hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. 
 

Dat Keukens Van Camp geen doorsnee bedrijf is zal al snel tot je doordringen. Om zeker te zijn van een probleemloze plaatsing zorgt eigenaar Rony Van Camp tot op vandaag mee voor de plaatsing van de projecten. Bij Van Camp ben je geen nummer in een rij, maar een klant met een naam die onmiddellijk professioneel te woord kan gestaan worden in het geval van vragen of opmerkingen. Het vakmanschap in combinatie met de kwalitatieve materialen en getrainde werkkrachten zorgt ervoor dat ieder project steeds stipt binnen de afgesproken timing én volgens het geplande budget verloopt. 
 

Uw keuken: the place to be in huis

Bij Keukens Van Camp beseffen ze maar al te goed je keuken meer is dan een kamer waarin er enkel gekookt wordt. Een keuken van Van Camp is daarom niet alleen handig, maar blinkt ook uit in functionaliteit, kwaliteit en de stijl die volledig past bij je familie en de rest van je huis. Van tijdloos tot modern, van landelijk tot trendy: bij Keukens Van Camp zorgen ze ervoor dat je keuken als een thuis aanvoelt, waarin je naast koken ook kan eten, praten, feesten, plannen of gewoon... relaxen en genieten van het leven. 

Keukens Van Camp zorgt voor totaalprojecten, wat betekent dat je ontzorgd wordt van A tot Z. Het tekenen van de plannen, het gratis uitbreken van je oude keuken, het grote gamma aan elektro- en inbouwtoestellen waaruit je kan kiezen en een fantastische dienst na verkoop zorgen ervoor dat je op je beide oren kan slapen terwijl je uitkijkt naar je nieuwe ruimte. 

Werken met topkwaliteit betekent vanzelfsprekend ook dat er gekozen wordt voor elektro- en inbouwtoestellen van topkwaliteit van de meest gekende en betrouwbare merken. AEG, Bosch, Gaggenau, Miele, Neff, Siemens en Whirlpool zijn stuk voor stuk merken die voor ieders budget van het werk in de keuken een plezier zullen maken.
 

Walk-in dressings en badkamerkasten: netjes en praktisch

Misschien heb je te weinig opbergruimte in je slaapkamer of simpelweg een kamer die je niet gebruikt. Sommige huizen en appartementen kampen ook wel eens met plaatsverlies door een hellend dak. Ook daar heeft Keukens Van Camp een oplossing voor: een dressing of inloopkast.

Dit fenomeen is al jaren bekend, maar begint de laatste jaren meer en meer in opmars te komen. Door comfortabel kunnen rond te wandelen in een ruimte waar je kledij en accessoires ordelijk zijn opgeborgen, kun je als het ware "shoppen" in je eigen kleerkast. Deze kasten worden ook volledig op maat en naar jouw specifieke wensen gemaakt. 

Hetzelfde geldt voor badkamerkasten: deze meubels kunnen volledig op maat gemaakt worden naar jouw specifieke voorkeuren, met het verschil dat deze dan ook nog eens volledig vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud zijn. Stijl? Maakt niet uit. Ook hier is er weer voor ieder wat wils. 
 

Kom kijken in de showroom en laat je verrassen!

De showroom wordt op dit moment vernieuwd, wat betekent dat je kortingen kan scoren van tot wel 70%! Daarnaast zijn er wel vaker outlet-toestellen ter beschikking. Maar kom gerust ook eens langs om inspiratie op te doen, te babbelen met een van onze experts of te zien wat wij voor jou kunnen betekenen voor je volgende project! 

Reviews door klanten van Keukens Van Camp bv

7,7 Matteo op 2020-10-04 om 02:00:56
Top service!
8,1 Leon op 2020-10-15 om 03:15:40
Prima!

Ligging en routebeschrijving