Dirk's handcarwash

Openingsuren

Maandag 25/02 Na afspraak
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 28/02 Na afspraak
Vrijdag 22/02 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Gesloten
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Dirk's Handcarwash, gelegen in Hamme, kan u terecht, voor een grondige poetsbeurt van uw wagen. Ook het verwijderen van belettering behoort tot de specialisaties, net zoals het polijsten van wagens én boten. Dirk’s Carwash staat garant voor goed en gedetailleerd werk en werkt steeds op afspraak.
 

Autoreiniging en interieurreiniging

Dirk’s Handcarwash laat de meest vuile wagens weer glanzen als nieuw in zijn carwash te Hamme. Niet enkel de reiniging van het koetswerk behoort tot de diensten, ook interieurreiniging behoort tot de kernactiviteiten. Na een wasbeurt bij Dirk’s Handcarwash zal er geen vlekje meer te vinden zijn op uw autozetels en zijn uw automatten vrij van stofjes.

Heeft uw wagen een lederen interieur? Ook uw lederen zetels worden met aangepaste producten gereinigd, die uw leder beschermen.
 

Polijsten wagen

Dirk's handcarwash zorgt ervoor dat uw wagen vuil- en krasvrij is en weer een mooie glans krijgt. Laat uw auto hier polijsten en verlos uw wagen van krasjes, vuil en andere beschadigingen. Polijsten biedt tevens een bescherming tegen vuil en weersinvloeden in de toekomst.
 

Polijsten boot

Heeft u een boot en hecht u veel belang aan een degelijk onderhoud hiervan? Dirk's handcarwash zal uw boot polijsten tot de originele glans weer terug is.

 

Ligging en routebeschrijving