Diam Arts

Openingsuren

Maandag 31/01 08:00 - 18:00
Dinsdag 01/02 08:00 - 18:00
Woensdag 02/02 08:00 - 18:00
Donderdag 03/02 08:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Info

Diam Arts is uw juwelengroothandel

Diam Arts in Herent is uw groothandelaar in diamant en juwelen met ruim 40  jaar ervaring, onklopbare prijzen en kwaliteit.
 

Juwelen, trouwringen, retro juwelen

Bij Diam Arts bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar allerlei juwelen: oorbellen, (trouw)ringen, armbanden, colliers, halskettingen, retro juwelen, noem maar op! Dankzij hun juweelcreaties is er voor ieder wat wils en kan je je laten verbluffen door de meest exclusieve moderne juwelen in hun aanbod.
 

Unieke en moderne juwelen

Op zoek naar iets unieks? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Diam Arts in Herent. Zij hebben steeds prachtige collecties aan unieke en moderne juwelen die u zeker zullen bekoren. 
 

Herstellingen van juwelen

Naast de juwelenverkoop, kan je bij Diam Arts eveneens terecht voor alle herstellingen. Service en deskundig advies krijgt u er gratis bij. Laat u verleiden door de schitterende magie van hun juwelen en kom hun aanbod met eigen ogen bewonderen.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/