Openingsuren

Maandag 10/05 13:30 - 18:00
Dinsdag 11/05 09:00 - 18:00
Woensdag 12/05 09:00 - 18:00
Donderdag 06/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 07/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 08/05 10:00 - 17:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Bij Cockx in de Tildonksesteenweg in Herent staan ze garant voor een fijn bezoek met de ganse familie. Voor iedere leeftijd zijn er wel toffe producten en hebbedingetjes te ontdekken. Voor lifestyle-artikelen tot speelgoed, kunstmateriaal, schoolgerief, boeken, geschenken, reiskoffers, alles voor kantoor en zoveel meer heet Cockx u van harte welkom!
 

Winkel en webshop

Wat ooit begon als een papierhandel waar destijds vooral schoolmateriaal, leesboeken en tekenmateriaal verkocht werd, is ondertussen uitgegroeid tot een waar kantoorcenter met een erg groot assortiment. Begin jaren '90 werd een eerste stap in deze richting genomen door de aanleg van een nieuwbouw. Hierdoor kon het gamma aan producten aanzienlijk uitgebreid worden en werd de naam van de zaak omgedoopt tot Kantoorcenter Cockx. 

In 2002 begonnen de voorbereidingen voor de interieurrenovatie die in 2003 heeft plaatsgevonden. Het nieuwe interieur is onmiddellijk een schot in de roos en wordt zeer positief onthaald door klanten. Het assortiment werd wederom wat ruimer door de toevoeging van lederwaren en lifestyleartikelen.

Ondertussen is Cockx niet blijven stilstaan en sinds 2015 bieden ze bepaalde producten uit hun assortiment aan via een eigen webshop: www.stempels.cockx.be. In 2018 bestond de zaak een halve eeuw en werd het 50-jarig bestaan gevierd. Om dit te vieren, werd de winkel opnieuw heringericht en kunnen klanten voortaan via hun online winkel op Shopa ook bepaalde aankopen doen.

Het voltallige winkelteam van Cockx heet alle klanten dan ook van harte welkom, zowel online als in de zaak!
 

Bedrijven en particulieren

Al van bij de opening in 1968 kunnen zowel bedrijven als particulieren een beroep doen op de producten en diensten die Kantoorcenter Cockx aanbiedt. Ondertussen zijn de tijden misschien wel veranderd, maar is de goede service en klantvriendelijkheid nog steeds hetzelfde gebleven.

De creatievelingen onder ons kunnen zelf hun stempels ontwerpen op www.stempels.cockx.be.
Bedrijven, kmo’s en vrije beroepen kunnen voor al hun kantoormateriaal terecht op www.cockx.calipage.be.


Heb je vragen? Aarzel niet ons te contacteren of breng een bezoekje in de winkel. Wij verwelkomen je graag!

Meer info op www.cockx.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Deze mensen zijn altijd bereid o... 10 Review door: Chris
Eenwinkelmetéchteengrotekeuzeaan... 8,5 Review door: Dimphna
Cockx: Is de winkel voor bureaum... 9,4 Review door: Vera
super content van de service!... 9,9 Review door: Annick
Goed bezig!... 8,3 Review door: An