Bart Eeckhout bv

Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Bent u op zoek naar een echte ‘handige Harry’? Dan heeft u die gevonden bij Bart Eeckhout. Deze loodgieter is van alle markten thuis! Naast sanitair, verwarming en diverse installaties is hij ook een uitstekende elektricien en installateur van waterpompen. Bart Eeckhout is 24u op 24u bereikbaar, 7 dagen op 7. U kan hem telefonisch bereiken op het nummer 0497/92 33 40. Over het algemeen is hij vooral actief bij renovaties en herstellingen, maar ook voor bedrijvig in nieuwbouwwoningen zet hij met plezier zijn jarenlange ervaring in.
 

Elektriciteit:

U kan rekenen op Bart Eeckhout voor allerhande elektriciteitswerken. Hij doet vooral elektrische installaties in woningen, zowel nieuwbouw als renovaties, maar tegelijk ook bordenbouw en automatisaties, en zelfs kleine industriële installaties. Bart blijft zijn talenten uitbreiden: recent werden met succes een paar domoticasystemen opgestart. Heeft u een klus die hier niet genoemd werd, maar die Bart misschien wel tot een goed einde kan brengen? Ook dan kan u steeds contact opnemen met Bart Eeckhout om na te vragen wat de mogelijkheden zijn!
 

Loodgieterij:

In de eerste plaats is Bart Eeckhout loodgieter. Dit bewijst hij door iedere loodgietersklus steeds weer tot een goed einde te brengen! Van het herstellen of (ver)plaatsen van kranen, leidingen of sanitaire toestellen tot het installeren en renoveren van complete badkamers, keukens of andere sanitaire toestanden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
 

Waterpompen:

Met zo'n 30 jaar ervaring bij putboringen Peeters te Ramsel kan u ten slotte wel stellen dat er enige knowhow is op het gebied van pompen. Bart staat open voor allerlei installatie- en renovatiewerken aan waterpompen, maar hij focust zich vooral op centrifugaal-, kelder- en onderwaterpompen.  Ook de plaatsing, herstellingen en onderhoud van rioolwaterinstallaties (pompputten), regenwaterbehandeling en drukverhogingsinstallaties zijn mogelijk!

Heeft u meer vragen over de dienstverlening van Bart Eeckhout, of heeft u een klus die hij tot een goed einde kan brengen? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer 014/54 80 22. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bart Eeckhout bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond