Hulshout KB banden - Car Cleaning

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 27/07 Na afspraak
Woensdag 28/07 08:00 - 17:00
Donderdag 29/07 08:00 - 17:00
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 31/07 08:00 - 12:00
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Info

Ontgeuren, polieren en simoniseren

KB Car Cleaning zorgt ervoor dat je wagen binnen de kortste keren terug in nieuwe staat verkeert.

Als je bij hen langskomt gaan ze samen kijken wat je wensen zijn. Wil je je wagen voorbereiden voor verkoop, een show of een bruiloft. Het kan allemaal.

Populairste diensten zijn het ontgeuren, polieren en simoniseren van de wagen. Ontgeuren hoeven we je niet uit te leggen maar bij polieren of simoniseren is er wat uitleg nodig.KB Car Cleaning  gaat altijd eerst kijken of simoniseren genoeg is om kleine krassen en vegen weg te werken uit de lak van de wagen. Als de krassen te diep zijn of de vegen niet weggeraken (vegen veroorzaakt door zure regen of vogelstront) gaat Kris Bloemmen en zijn team over tot polieren. Bij het polieren wort er gebruik gemaakt van verschillende pasta's (van grof tot fijn) om je wagen een gladde finish te geven.


Reinigen tot in het kleinste hoekje

KB Car cleaning gaat ook verder dan deze veelgebruikte services. Ieder hoekje en kantje van je wagen kan gereinigd worden. Zowel interieur als exterieur (motorblok, banden, velgen, onderkant wagen...).
Kom langs en ontdek hoe vlot men hier in de Corbeillestraat in Westmeerbeek je wagen weer in topconditie krijgt.


B2B en Particulier gericht.

De producten en diensten, kortom de oplossingen die men u hier aanbeidt zijn beschikbaar voor bedrijven, garages, invoerders en particulieren.


Poetscontracten

Voor  professionele klanten is er de mogelijkheid om met poetscontracten te werken zodat je altijd de mooiste wagen voor de mooiste prijs hebt.


Cleaning aan huis

Heb je geen tijd om tot bij KB Banden -  Car Cleaning te komen?
Geen probleem, Zij komen tot bij jou! Dankzij de aan huis service hoef je je business niet on hold te zetten.


KB Banden en Velgen

KB Banden en Velgen is ontstaan uit het bedrijf KB Car Cleaning om een totaal pakket aan te bieden en wordt gerund door Jesse Bloemmen.
Voor het wisselen van zomer-winter banden en velgen, stockage en klein onderhoud ... doe je een beroep op KB Banden en velgen. Zo besparen particulieren en bedrijven een verplaatsing naar een andere bandencentrale.  Alles onder 1 dak noemt men dat.


Coaten van Velgen

Verder biedt KB Banden &Velgen ook een extra service aan, nl het coaten van de velgen om deze te beschermen tegen vuiligheid en stof en om ze een optimale glans te geven.
Williams ceramic coat is een innovatief product getest en goedgekeurd door het Williams F1-Team.
Verder kan dit product ook aangebracht worden op alle onderdelen van de wagen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief