Openingsuren

Maandag 21/06 09:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 09:00 - 18:00
Woensdag 23/06 09:00 - 18:00
Donderdag 24/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 18/06 09:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 09:00 - 18:00
Zondag 20/06 10:00 - 18:00

Info

MIMI’S: Het enige échte authentieke koffiehuis in Ieper

Koffiehuis Mimi’s is gelegen in het hartje van Ieper en straalt de échte authentieke gezelligheidheid uit van een koffiehuis. Nathalie en Guido hebben de zaak in 2013 overgenomen en Koffiehuis Mimi’s is nu een gevestigde waarde in de Boterstraat, in de schaduw van de Sint-Maartenskathedraal. Iedereen, van jong tot oud, wordt graag verwelkomt in het sfeervolle huiselijke interieur voor een lekker kopje koffie of thee met een lekker gebakje erbij. 
Ga er zeker eens langs, want ze verwennen uw smaakpapillen met de smaak van toen!
 

Ontbijt

Elke ochtend kan u bij Koffiehuis Mimi’s terecht voor een heerlijk ontbijt mits reservatie. Zij bieden u hiervoor 2 verschillende formules aan, dus voor elk wat wils. Ook een glutenvrij ontbijt behoort tot de mogelijkheden.
Let op! Om hier lekker te ontbijten, kan wel enkel na reservatie (1 dag op voorhand melden dat u komt). Op deze wijze kunnen altijd dagverse producten gegarandeerd worden.
 

Gezellige tearoom

Koffiehuis Mimi’s is tevens een erg gezellige tearoom, waar u behalve van een kop koffie of thee kan genieten van warme chocolade met echt melk en Callebaut-pastilles, hetgeen niet te versmaden is! Dankzij het intieme huiselijke kader ernaartoe u een zeer gezellige sfeer, ideaal om eens te ontstreden van het dagelijkse leven en volledig tot rust te komen.
 

Huisgemaakte lekkernijen

Koffiehuis Mimi’s biedt verder een groot aanbod van lekkere gerechten aan voor bij uw kop koffie of thee. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, zijn deze altijd vers en huisgemaakt! Zo is Koffiehuis Mimi’s o.a. in Ieper en ver daarbuiten gekend voor hun overheerlijke verwenborden, lekkere pannenkoeken en zoveel meer...

 

Thema-avonden

Zoekt u een geschikt adres voor een zakelijke bijeenkomst of verjaardags- of jubileumfeest voor vrienden en familie?
Ook daar staat Koffiehuis Mimi’s voor open om op uw maat een gepast voorstel te doen. Neem in dat geval dus zeker eens contact op.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief