Croissy Van Bellinghen

Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 04/08 06:30 - 18:00
Woensdag 05/08 06:30 - 18:00
Donderdag 06/08 06:30 - 18:00
Vrijdag 07/08 06:30 - 18:00
Zaterdag 08/08 07:00 - 18:00
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Croissy Van Bellinghen aan de Haachtsesteenweg te Kampenhout is een bakkerij waarbij u steeds terecht kan voor een met zorg geselecteerd assortiment van de allerbeste Franse bakkerijspecialiteiten: heerlijke belegde broodjes, panini's, franse stokbroden, croissants, brood, ..

Dit alles en meer vindt u bij Croissy Van Bellinghen!

Bakkerij

Bij Croissy Van Bellinghen geniet u dagelijks van het meest verse brood, banket en patisserie. Met veel oog voor kwaliteit wordt iedere ochtend de toonbank opnieuw gevuld met versgebakken lekkernijen. Het vriendelijke personeel helpt je graag verder met je bestelling en eventuele vragen.

De zaak heeft ook enkele tafels beschikbaar voor klanten die ter plaatse een gebakje of een drankje willen nuttigen. Bovendien bieden zij ook een aantal belegde broodjes aan om ter plaatse te consumeren of mee te nemen.

Ga er dus zeker eens langs als u de volgende keer vers brood, pistolets, gebak, koffiekoeken of een belegd broodje nodig hebt!

Huisbereide pralines

Chocoladefanaten kunnen hun hart ophalen aan het aanbod van huisbereide pralines die Croissy Van Bellinghen aanbiedt. Met een ruime selectie aan pralines van zwarte, witte en melkchocolade is er voor ieders smaak een gepaste praline beschikbaar.

Vraag dus volgende keer zeker naar de huisbereide pralines van Croissy Van Bellinghen, zo lekker heeft u ze nog nooit gegeten!

Lunchmenu

Bent u rond het middaguur in de buurt van Kampenhout en zoekt u een zaak waar u een snelle, deugddoende lunch kunt bestellen? Bij Croissy Van Bellinghen kan u ook terecht voor een lunchmenu aan zeer democratische prijzen.

Wees welkom in hun ruime en gezellige zaak op de Haachtsesteenweg 506 te Kampenhout. Er is een ruime parking en als de zon schijnt kan u gezellig buiten op het zonnige terras eten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief