Pets B & B

Openingsuren

Maandag 29/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Foto’s

Info

In het rustige groene Lichtaart vonden wij de ideale locatie om een kleinschalig familiaal hondenhotel te starten : Pets B & B. Zelf zochten wij voor onze honden steeds een pension waar de honden zoveel mogelijk vrij kunnen rondlopen en sociaal met ons en elkaar kunnen omgaan. Dit principe wilden wij ook bij Pets B & B graag verderzetten maar houdt wel in dat wij enkel sociale honden kunnen opvangen die zowel naar soortgenoten als naar ons sociaal gedrag vertonen.
De honden lopen ofwel vrij bij ons in de grote afgemaakte tuin (+- 3000m²) of op de grote loopweide van 1200m² die we indien nodig nog kunnen indelen in 3 verschillende stukken.  Ook gaan we regelmatig – vooral met de grotere honden – op wandel. Verder zijn er ruime slaaphokken, een hondenliving, een grote zandbak om in te spelen enzovoort. Iedere hond kan zo naargelang leeftijd, karakter, . . . op zijn eigen tempo van het verblijf in Pets B & B genieten. 

Ook handig tijdens het verblijf is je hond te laten trimmen door onze hondentrimster. Maak hiervoor tijdig een afspraak en je krijgt je beste vriend(in) mooi gewassen en gekapt terug.

Van maandag tot zaterdag ben je  na afspraak – altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Breng dan zeker ook je viervoeter mee, zodat we al eens kunnen kennismaken en hij of zij de sfeer al eens kan proeven.

En vergeet niet: ook je hond verdient een leuke vakantie - bij Pets B & B !

Ligging en routebeschrijving