Openingsuren

Maandag 21/06 08:00 - 23:00
Dinsdag 22/06 08:00 - 23:00
Woensdag 23/06 08:00 - 23:00
Donderdag 24/06 08:00 - 23:00
Vrijdag 25/06 08:00 - 23:00
Zaterdag 26/06 08:00 - 23:00
Zondag 20/06 08:00 - 23:00

Foto’s

Info

Maak kennis met De Spaenjerd, een uitstekend fiets- en wandelvriendelijk hotel in Limburg. De Spaenjerd is de ideale halte tijdens uw ontdekkingstocht door het Maasland met zijn ligging langs de Maas. Het hotel beschikt over een terras aan de rivier en een restaurant met internationale keuken.
 

Hotel langs de Maas

Hotel De Spaenjerd biedt de ideale mogelijkheid voor een hapje en een drankje, een diner, overnachting en veel meer in de regio Maaseik en Kinrooi. Weert, Maastricht en Maasmechelen zijn op minder dan een uur te bereiken.

Het hotel herbergt 16 tweepersoons kamers, waar u alleen, met twee of met een derde persoon in kan verblijven. De hotelkamers beschikken over televisie, een bureau en internetverbinding. Elke kamer heeft ook een badkamer met een bad of een douche.Het halfpension-menu is een echte aanrader. Elke dag krijgt u een 3-gangenmenu aangeboden met een soep, hoofdgerecht en dessert.

De ruime parking rondom het hotel is gratis. Daarnaast heeft het hotel een overdekte fietsenstalling ter beschiking.
Zowel voor uitstapjes te voet, met de fiets of zelfs met de auto is De Spaenjerd uitstekend gelegen. Er zijn mooie wandelroutes uitgestippeld vanaf het hotel langs de Maas naar Maaseik of Thorn.
 

Restaurant en bar

Restaurant De Spaenjerd presenteert de Belgische keuken en de brasserie straalt een familiale, bourgondische sfeer uit. Voor de bierliefhebbers biedt het restaurant uitzonderlijk heerlijke Leffe Blond, getapt zonder toevoeging van koolzuur en daardoor extra zacht en smakelijk.

Restaurant De Spaenjerd heeft de afgelopen 10 jaren een mooie reputatie opgebouwd. U vindt hier herkenbare gerechten, zowel voor de kleine als grote honger. Daarbovenop serveren ze graag heerlijke seizoen gerechten en streekproducten.

Op het terras met zicht op de Maas kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai.
 

Uw feest bij De Spaenjerd

De prachtige orangerie van De Spanjaerd is de ideale locatie in Kinrooi voor een onvergetelijk feest. Van 5 tot 100 personen zijn er diverse mogelijkheden i.v.m. het organiseren van een feest. Van een bescheiden receptie tot een uitgebreid buffet of gastronomische maaltijd. Contacteer De Spaenjerd voor de mogelijkheden voor uw evenement. U vindt alvast heel wat mogelijkheden en informatie op www.maashotels.be/de-spaenjerd.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief