Openingsuren

Maandag 27/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Elektro Sleven te Kinrooi is dé specialist op het gebied van elektriciteit, zowel bij nieuwbouw als bij uw renovatiewerken. U kan er terecht voor de aankoop van uw huishoudtoestellen en verlichting.

De vakman zal graag uw elektrische installaties installeren in uw woning en uw elektrische toestellen herstellen bij defect. Ook voor poortautomatisaties, stofzuigsystemen en camerabewaking bent u bij Elektro Sleven aan het juiste adres.
 

Camerabewaking

Wilt u weten wie er voor de deur staat zonder eerst naar uw voordeur te moeten wandelen en deze te openen? Elektro Sleven installeert graag een camerasysteem dat dit mogelijk maakt. Camerabewaking voorziet u en uw gezin van een veiliger gevoel, extra comfort en is zeer gebruiksvriendelijk.
 

Stofzuigersystemen

Nooit meer een zware stofzuiger verslepen en toch van een stofvrij huis genieten? Dankzij een stofzuigsysteem van Elektro Sleven wordt het mogelijk. De vakman uit Kinrooi voorziet uw woning van een centraal stofzuigsysteem met veel grotere zuigkracht dan een klassieke stofzuiger, waardoor het stofzuigen sneller en efficiënter gaat. Bovendien bevindt de motor zich in een andere ruimte bevindt, waardoor u geen lawaaihinder ervaart tijdens het stofzuigen.  De stofzuigsystemen van Elektro Sleven beschikken over betere filters waardoor het systeem ook beter is voor de gezondheid.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie