Openingsuren

Maandag 25/09 Gesloten
Dinsdag 26/09 07:00 - 18:00
Woensdag 27/09 07:00 - 18:00
Donderdag 21/09 07:00 - 18:00
Vrijdag 22/09 Gesloten
Zaterdag 23/09 07:00 - 17:00
Zondag 24/09 07:00 - 12:30

Foto’s

Info

Warme bakker Melice staat altijd voor jou klaar

Op zoek naar een bakker in Kortenaken? Banketbakker Melice staat voor jou klaar! Melice is een warme bakker die staat voor vakmanschap, creativiteit en kwaliteit.
 

Brood en pistolets

Je zondagse pistolets en sandwiches haal je voortaan bij bakkerij Melice. Als ontbijt, bij de lunch of als avondeten, jouw aankoop blijft de hele dag kraakvers. Alle producten worden in eigen atelier bereid op ambachtelijke wijze. Zo ook het brede assortiment aan heerlijk vers brood.
 

Koffiekoeken en patisserie

Wist je dat koffiekoeken één van de specialiteiten is van Melice? Ideaal om jezelf of je geliefde eens extra te verwennen in de ochtend. Ga voor een klassieke croissant of verras iemand met een origineel gebakje.
 

Feesttaart

Bakkerij Melice staat klaar om de kers op de taart te zetten op jouw feest! Ben je zelf jarig? Of weet jij dat je mama gelukkig wordt van een lekkere taart op Moederdag? Melice voorziet jou met plezier van het mooiste en lekkerste gebak. Verkies je een klein taartje met koekjesdeeg of een grote, luchtige biscuit voor de hele familie? Wil je jouw naam in chocolade letters zien of heb je met Kerst graag een eetbaar rendier op de taart? Alles kan. Geef je wensen door en de bakker zorgt voor jouw gepersonaliseerd gebak.
 

Grote bestellingen bakkerij 

Op zoek naar een bakker waar je ook met grotere bestellingen voor pistolets en sandwiches terecht kan? Dan ben je bij Melice aan het juiste adres. Plaats je bestelling makkelijk vooraf. Zo ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid en kom je vlot je bestelling ophalen op het gewenste moment.
 

Geschenken

Naar aanleiding van feestdagen vind je een exclusief aanbod lekkers in de bakkerij van Melice. Denk maar aan chocolade figuurtjes met Pasen, extra grote en ambachtelijke speculazen met Sinterklaas of een kerstgebak tijdens de feestperiode. Je kan vanaf 7 uur ’s morgens terecht bij deze warme bakker. Melice is gesloten op maandag en vrijdag. Je kan ook steeds surfen naar hun website https://bakkerijmelice.be voor nog meer informatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Melice een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond