Openingsuren

Maandag 27/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/09 07:00 - 18:00
Woensdag 29/09 07:00 - 18:00
Donderdag 30/09 07:00 - 18:00
Vrijdag 01/10 GeslotenGesloten
Zaterdag 02/10 07:00 - 17:00
Zondag 03/10 07:00 - 12:30

Foto’s

Info

Op zoek naar een bakker in Kortenaken? Banketbakker Melice staat voor jou klaar!
Melice is een warme bakker die staat voor vakmanschap, creativiteit en kwaliteit.

Brood en pistolets
Je zondagse pistolets en sandwiches haal je voortaan bij bakkerij Melice. Als ontbijt, bij de lunch of als avondeten, jouw aankoop blijft de hele dag kraakvers.
Alle producten worden in eigen atelier bereid op ambachtelijke wijze. Zo ook het brede assortiment aan heerlijk vers brood.

Koffiekoeken en patisserie
Wist je dat koffiekoeken een van de specialiteiten is van Melice? Ideaal om jezelf of je geliefde eens extra te verwennen in de ochtend. Ga voor een klassieke croissant of verras iemand met een origineel gebakje.

Feesten
Bakkerij Melice staat klaar om de kers op de taart te zetten op jouw feest! Ben je zelf jarig? Of weet jij dat je mama gelukkig wordt van een lekkere taart op Moederdag? Melice voorziet jou met plezier van het mooiste én lekkerste gebak. Verkies je een klein taartje met koekjesdeeg of een grote, luchtige biscuit voor de hele familie? Wil je jouw naam in chocolade letters zien of heb je met Kerst graag een eetbaar rendier op de taart? Alles kan. Geef je wensen door en de bakker zorgt voor jouw gepersonaliseerd gebak.
 
Op zoek naar een bakker waar je ook met grotere bestellingen voor pistolets en sandwiches terecht kan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Plaats je bestelling op voorhand. Zo ben je verzekerd van de juiste hoeveelheid en kom je vlot je bestelling ophalen op het gewenste moment.
 
Geschenken
Naar aanleiding van feestdagen vind je een exclusief aanbod lekkers in de bakkerij. Denk maar aan chocolade figuurtjes met Pasen, extra grote en ambachtelijke speculazen met Sinterklaas of een kerstgebak tijdens de feestperiode.
 
 
U kan vanaf 7 uur ’s morgens terecht bij deze warme bakker. Melice is gesloten op maandag en vrijdag.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie