Grondwerken Peys

Foto’s

Info

Voor al uw afbraakwerken en grondwerken moet u bij Grondwerken Peys uit Laakdal zijn.
 

Afbraakwerken

Voor al uw sloopwerken beschikt Grondwerken Peys, te Laakdal, over gemotiveerd en gekwalificeerd personeel en aangepaste machines.
Contacteer Grondwerken Peys voor uw algemene sloopwerkzaamheden, afbraak van hoge en lage gebouwen, handelspanden en residentiële gebouwen, afbraak van staal- en betonconstructies, slopen van gebouwen na brand en het slopen van kunstwerken en ondergrondse constructies.
 

Grondwerken

Dankzij jarenlange kennis, een goed onderhouden machinepark en een georganiseerde aanpak, kan u op het bedrijf uit Laakdal rekenen voor alle grondwerken.
Zowel als aannemer of als particulier kan er terecht voor het uitgraven van bouwputten, kelders, zwembaden en vijvers. U kan Grondwerken Peys eveneens inschakelen voor nivelleringswerken van terreinen en tuinen, het bouwrijp maken en ontbossen van terreinen, ophogen van terreinen en aanleggen gazons.
Tenslotte verzorgt Grondwerken Peys ook de levering van teelaarde, aanvulgrond, zeefzand, gebroken betonpuin, steenslag, grint, dolomiet, gestabiliseerd zand en mager beton.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief