Ontdek de reviews van klanten van Den Bompa - Tearoom in Lier.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
goede ontvangst sympathieke mensen

Tips voor de handelaar
geen enkele

Over de ontvangst
altijd goed gezind

Over het interieur
gezellig

Over product/dienst
waar voor uw geld

Over de service
altijd o.k.

Review door Henri op 2017-03-27
Scoremotivatie
De mensen zijn altijd vriendelijk , als ge zelf eens een niet zo goede dag hebt en ge gaat bij Den Bompa binnenduurt het niet lang of ge voelt u stukken beter.

Over de ontvangst
Een heel hartelijk ontvangst .

Review door Rita op 2017-03-27
Scoremotivatie
Altijd vriendelijke babbel en bediening, leuke sfeer, bij feestdagen altijd een attentie voor de klanten

Over de ontvangst
Altijd vriendelijke groet bij het binnenkomen

Over het interieur
ruime plaatsen en bij goed weer zitten we in de tuin

Over product/dienst
nooit iets op aan te merken

Over de service
komt zeer vlot

Over de verkoper
vriendelijk, goedlachs

Review door Myriam op 2017-03-26
Scoremotivatie
ben der al een paar keer broodje of omelet gaan eten.steeds vriendelijk,lachen en grapjes maken.plezant om er te komen en bovendien lekkere broodjes

Tips voor de handelaar
geen tips goe bezig

Over de ontvangst
je moet niet lang wachten voor ze komen vragen wat je wenst te drinken

Over het interieur
licht en aangenaam en toch dood gewoon

Over product/dienst
lekker eten en zeer gevarieerd en verrassend

Over de service
de bediening is op en top en ook als je wilt betalen verloopt het vlot

Over de verkoper
doe zo verder

Review door Marina op 2017-03-25
Tips voor de handelaar
De muziek staat soms te hard. Toch wel een aandachtspunt lijkt mij.

Review door Evert op 2017-03-24
Scoremotivatie
Zeer vriendelijk bediening en huislijke sfeer

Tips voor de handelaar
Zo blijven doen gewoon prachtig en betaalbaar

Over de ontvangst
Zeer huiselijke sfeer

Over het interieur
😙❤

Over product/dienst
Alles op tijd en zeer lekker voor te eten zeker doen

Review door Brigitte op 2017-03-24
Scoremotivatie
zeer goed

Tips voor de handelaar
kan niet beter

Over de ontvangst
open mind

Over het interieur
mooie infrastruktuur

Over product/dienst
alles zeer lekker

Over de service
altyd zeer oke

Over de verkoper
zeer amuzante personen

Review door Stella op 2017-03-22
Scoremotivatie
brengen de broodjes tot aan de winkel, vaak krijg je een onverwacht extraatje, altijd vriendelijk en efficiënt, goede prijs kwaliteit, vers, lekker, eerlijk ... en een zalig terras !

Review door Geert op 2017-03-21
Scoremotivatie
Vriendelijkheid 10/19

Over de ontvangst
Vriendelijke, lieve mensen

Over het interieur
Overal bloemen, muziek en je komt tot rust

Over product/dienst
Vers, je ziet dat ze er moeite voor doen.

Over de service
Altijd met een glimlach, je moet nooit te lang wachten.

Review door Faouzia op 2017-03-19
Tips voor de handelaar
belletje in alle vertrekken voor bestelling of afrekening

Review door Harry op 2017-03-17
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.