Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 08:30 - 18:00
Woensdag 23/06 08:30 - 18:00
Donderdag 24/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 26/06 08:00 - 18:00
Zondag 27/06 08:00 - 16:00

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar brood, gebak, taarten of andere verse bakkerijproducten in Lommel? Dan moet u bij Bakkerij Kadetje zijn. Ook kaas en fijne vleeswaren, salades, chocolade, pralines en marsepein vindt u hier.

Belegde broodjes kunnen afgehaald worden in de bakkerij te Lommel en kunnen ook geleverd worden aan bedrijven.

Vindt er een babyborrel of een ander feest plaats binnenkort? Organiseert u een evenement? Bakkerij Kadetje voorziet u van heerlijke geschenkmanden en enkele buffet mogelijkheden.
 

Buffetten

Bakkerij Kadetje laat u graag kennismaken met de buffet mogelijkheden voor uw evenement of feest.

Enerzijds kan u opteren voor een feestbuffet met mini broodjes, gewone broodjes en baguettes.

Anderzijds is er het dessertbuffet dat samengesteld kan worden uit o.a. chocomousse, chantilly, mousse van karamel, javanais, aardbeitaartje en bosvruchtentaartjes.

De buffetten worden steeds samengesteld naar uw persoonlijke wensen.
 

Belegde broodjes

Bakkerij Kadetje zorgt ongetwijfeld voor uw meest verse lunch. U heeft een enorme keuze uit belegde broodjes. Zowel klassiekers als speciale broodjes vullen de kaart. Zowel een wit, grijs, volkoren als zonnebloempit baguette zijn mogelijk.
 

Salades

Ook voor een goed gevulde salade met een stuk baguette zit u goed bij Bakkerij Kadetje.

Zowel de caesar salade, Griekse salade, Italiaanse salade, Noorse vissalade, tomaat-mozzarella, tomaat-crevette als een salade met garnalen of gerookte zalm behoren tot de opties.
 

Sandwiches en pistolets

Bij de bakkerij in Lommel kan u lekkere sandwiches, witte en bruine pistolets verkrijgen. Maar ook speciale broodjes met spelt, pompoenpitten, ciabatta, zwarte woud broodjes en een notenbol kan u hier vinden.

Banket

Proef zeker ook eens het lekkere gebak en de vlaaien van Bakkerij Kadetje. Houdt u wel van een latjestaart, of liever een kruimeldeegtaart met fruit, of een chocomousse taart? Laat u verrassen door verse fruitdecoratie of kies voor een lekker luchtige vulling. In het aanbod taarten is er voor iedereen wat wils.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief