Eik-beuk Jos Swennen

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 10:00 - 15:00
Zondag 01/08 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Schrijnwerkerij Swennen uit Neeroeteren staat in voor het ontwerpen, maken, leveren en plaatsen van puur massieve houten producten. Dat kan gaan van een moderne design-trap tot een rustieke carport en met alle mogelijke varianten hier tussenin. Doordacht maatwerk staat hier centraal.
 

Uw eikenhout op maat

Alles begint en eindigt in de eigen zagerij en atelier. Dankzij een eigen boomzaag en droogovens, worden uw planken en constructies van nul tot einde in eigen beheer vervaardigd.

Ieder project, gaande van een rustiek eiken frame gebouw tot een modern poolhouse, is uniek en op maat vervaardigd. Doordat ze in de schrijnwerkerij zelf de bomen (eiken, beuken,…) verzagen naar planken en balken is maatwerk geen enkel probleem. Naar afwerking toe worden balken geschuurd, dit om het natuurlijke karakter van het hout te benadrukken.

Het hout hoeft niet behandeld te worden aangezien de duurzaamheid van eiken hout zeer hoog ligt, behandelen wordt alleen om esthetische redenen gedaan.

Eiken poorten

Een massieve houten poort is het sluitstuk van uw woning. Alle poorten die tot het aanbod behoren zijn in massief hout vervaardigd. Het model, kleur, enzoverder is naar eigen keuze. Heeft u zelf een idee of een mooi voorbeeld gezien? Maatwerk is hier de sterkste troef, dus poorten kunnen in alle maten gemaakt worden. Aangepaste scharnieren en klinken zijn mogelijk.

Massieve deuren

Een strakke massieve houten deur als eye-catcher in uw interieur of toch liever de rustieke boerderijdeur? Iedere deur is in massief hout vervaardigd, dit zowel voor de deur, de bekasting en de omlijstingen. Het model en kleur kiest u zelf.

Parket

Schrijnwerkerij Swennen bied een breed assortiment van massief eiken vloeren aan. Van zwaar rustieke vloerplanken tot bijna noest-vrije planken. Verschillende breedtes en diktes zijn beschikbaar.

De Franse eik die het meest gebruikt wordt voor parket is heel duurzaam en slijtvast. Alle kleuren en tinten zijn mogelijk. U kan ook kiezen voor een geborstelde of verouderde vloer. Ook kan u hier de producten aankopen om de vloer zelf te behandelen. Na professioneel advies, kan u met een gerust hart zelf aan de slag met uw parket.

 

Ga langs in de toonzaal te Maaseik of maak een afspraak via info@interieurbouwswennen.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief