Openingsuren

Maandag 03/04 08:00 - 19:30
Dinsdag 04/04 08:00 - 19:30
Woensdag 05/04 08:00 - 19:30
Donderdag 06/04 08:00 - 19:30
Vrijdag 31/03 08:00 - 19:30
Zaterdag 01/04 GeslotenGesloten
Zondag 02/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Vandesteene - Vandenberge VOF is het bedrijf dat u zoekt voor al uw dak- en schrijnwerken. 
 

Van alle markten thuis

U bedenkt het en Vandesteene - Vandenberge VOF doet het. De zaak doet aan allerhande schrijn-en dakwerken. De voornaamste zijn binnendeuren installeren, dubbele beglazing, isolatiewerken, installatie van parket, maatkasten, poorten plaatsen, ramen en deuren installeren, gevelbekleding, dakgoten en algemene dakwerken. Binnen al deze diensten doen ze aan zowel nieuwbouw als renovatie. 
 

Dakwerken

Vandesteene - Vandenberge VOF voelt zich thuis op uw dak. Of u nu platte daken heeft of hellende, voor al uw dakisolatie-, gevelbekledings-, dakrenovatie- en staaldakplatenwerken staat Vandesteene - Vandenberge VOF paraat. 
 

Binnenhuis

Zowel binnen- als buitenschrijnwerken vallen binnen de expertise van Vandesteene - Vandenberge VOF. Zo maken zij binnenshuis bijvoorbeeld kasten op maat van elke klant, samen met andere houtwerken. Verder is ook de installatie en renovatie van onder andere rolluiken, ramen, deuren en isolatie voor Vandesteene - Vandenberge VOF een koud kunstje. Qua grotere werken is de installatie van bijvoorbeeld plafonds ook een fluitje van een cent voor de experts van Vandesteene - Vandenberge VOF. 
 

Buitenhuis

Ook in de buitenlucht voelt Vandesteene - Vandenberge VOF zich thuis. Ze kunnen u helpen door onder meer de installatie van poorten, zowel gewone als sectionale. 
 

Materialen

Vandesteene - Vandenberge VOF is zeer behendig met een veelheid aan materialen. Ze zijn net zo goed met bijvoorbeeld koper als met hout, staal of aluminium. 

Heeft u nog een dak- of schrijnwerkklus? Aarzel dan niet contact op te nemen met Vandesteene - Vandenberge VOF via een telefoontje naar 
050/50 14 04 of 0478/42 44 07. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vandesteene - Vandenberghe VOF een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond