Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Royals Hondentrimsalon Maldegem

Sofie is de eigenares van Royals Hondentrimsalon en heeft altijd al een grote passie gehad voor het trimmen van honden. Ze geniet er simpelweg van om uw hond nog mooier te maken dan ervoor. 
Alle type honden zijn er welkom: van groot tot klein, van jong tot oud, van ras tot kruising... altijd zet Sofie haar beste beentje voor!
Bij vertrek voelen de honden zich dan ook lekker in hun vel en verder zijn de baasjes altijd tevreden dat hun viervoeter er weer super uitziet en lekker fris ruikt!

Naast het trimsalon houdt Sofie zich vooral bezig met wandelen of lopen met de honden.
 

Bath & Dry

Indien u uw viervoeter en beste vriend eens een keertje lekker wilt verwennen? Een grondige en aangename was- en blaasbeurt doet uw huisdier weer helemaal stralen.
 

Full grooming

Ook voor een uitgebreidere verzorgingsbeurt is Royals Hondentrimsalon het geschikte adres: knippen, wassen, plukken, scheren, oortjes reinigen, nagels knippen, ... alle service wordt met veel passie aangeboden.
 

Puppygewenning

Heeft u een nieuwe pup in huis? Dan is het belangrijk om deze van jongs af aan te laten wennen aan de blazer, scheerapparaat en het knippen van bvb de voetjes. Zodanig kan uw pup dit als iets positiefs ervaren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief