Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 30/05 09:00 - 13:00
Woensdag 31/05 09:00 - 18:00
Donderdag 01/06 10:00 - 21:00
Vrijdag 02/06 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/06 08:00 - 15:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Haarzaak Hair Affaire: een kapsalon met een missie

Laat uw haar knippen, kleuren en in een prachtige vorm brengen bij Hair Affaire in Malle. In dit kapsalon wordt uw haar verzorgd door een professioneel team met al 20 jaar ervaring. Bij Hair Affaire wordt het kapsel van uw dromen gecreëerd terwijl u geniet een heerlijke hoofdmassage, aangename muziek, smakelijke koffie of een glaasje cava in de bar.
 

Haarverzorging, knipbeurt

Ga langs bij Hair Affaire en laat u verwennen met een complete haarverzorging. Of u nu een trendy look, een nieuw kleurtje of uw maandelijkse knipbeurt wenst, de kapper in het hartje Malle behandelt uw haar met de grootste zorg en aandacht. Tijdens de wasbeurt krijgt u zelfs een heerlijke hoofdmassage.
 

Kwalitatieve haarkleurproducten

Hair Affaire werkt met de haarkleurproducten i.Color, die u verzekeren dat u het resultaat dat u voor ogen had ook werkelijk krijgt. De kleuring blijft lang mooi en dekt 100 procent op een natuurlijke manier. Hebt u het niet zo op met de geur die vele haarkleuringen met zich meebrengen? Hair Affaire werkt ook met de haarkleurproducten van Natural Choice Colors, een ecologisch kleursysteem zonder ammoniak. Natural Choice Colors geeft een maximum aan grijsdekkingen garandeert de opheldering van tinten.
 

Kapsalon

Hair Affaire weet als geen ander dat een bezoek aan een kapsalon, een ontspannen ervaring moet zijn. Bij hen krijgt u tijdens uw bezoek, aangename muziek op de achtergrond en een smakelijk drankje. In de bar van Hair Affaire maken ze het u zo comfortabel mogelijk. Geniet van een complete haarverzorging bij Hair Affaire en maak nu uw afspraak. 

Website: https://www.haarzaakhairaffaire.be/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair Affaire een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond