Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 07/12 09:00 - 13:00
Woensdag 08/12 09:00 - 18:00
Donderdag 02/12 10:00 - 21:00
Vrijdag 03/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 08:00 - 15:00
Zondag 05/12 Gesloten

Info

Haarzaak Hair Affaire: een kapsalon met een missie

Laat uw haar knippen, kleuren en in een prachtige vorm brengen bij Hair Affaire in Malle. In dit kapsalon wordt uw haar verzorgd door een professioneel team met al 20 jaar ervaring. Bij Hair Affaire wordt het kapsel van uw dromen gecreëerd terwijl u geniet een heerlijke hoofdmassage, aangename muziek, smakelijke koffie of een glaasje cava in de bar.
 

Haarverzorging, knipbeurt

Ga langs bij Hair Affaire en laat u verwennen met een complete haarverzorging. Of u nu een trendy look, een nieuw kleurtje of uw maandelijkse knipbeurt wenst, de kapper in het hartje Malle behandelt uw haar met de grootste zorg en aandacht. Tijdens de wasbeurt krijgt u zelfs een heerlijke hoofdmassage.
 

Kwalitatieve haarkleurproducten

Hair Affaire werkt met de haarkleurproducten i.Color, die u verzekeren dat u het resultaat dat u voor ogen had ook werkelijk krijgt. De kleuring blijft lang mooi en dekt 100 procent op een natuurlijke manier. Hebt u het niet zo op met de geur die vele haarkleuringen met zich meebrengen? Hair Affaire werkt ook met de haarkleurproducten van Natural Choice Colors, een ecologisch kleursysteem zonder ammoniak. Natural Choice Colors geeft een maximum aan grijsdekkingen garandeert de opheldering van tinten.
 

Kapsalon

Hair Affaire weet als geen ander dat een bezoek aan een kapsalon, een ontspannen ervaring moet zijn. Bij hen krijgt u tijdens uw bezoek, aangename muziek op de achtergrond en een smakelijk drankje. In de bar van Hair Affaire maken ze het u zo comfortabel mogelijk. Geniet van een complete haarverzorging bij Hair Affaire en maak nu uw afspraak. 

Website: https://www.haarzaakhairaffaire.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/