Openingsuren

Maandag 26/02 14:00 - 18:00
Dinsdag 27/02 14:00 - 18:00
Woensdag 28/02 14:00 - 18:00
Donderdag 29/02 GeslotenGesloten
Vrijdag 23/02 14:00 - 18:00
Zaterdag 24/02 14:00 - 17:00
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Info

U zwembad droom kant-en-klaar of als zelfbouwer.


Een zwembad in de tuin zorgt zowel binnen- als buitenshuis voor een aparte sfeer waar het vakantiegevoel nooit ver weg is. Beleef zelf deze droom en ontdek het plezier van een Kessypool zwembad.
Kessypool te Malle is uw partner voor zwembaden en infraroodcabines. Zij bouwen uw zwembad kant-en-klaar op maat of staan u bij als adviseur wanneer u zelf uw zwembad wil bouwen.

Kant-en-klare zwembaden
Wenst u zwemplezier zonder zelf de handen uit de mouwen steken? Laat uw project dan over aan echte vakmensen. Met grondige kennis van zaken zetten ze snel het zwembad van uw dromen. Na het samenstellen van uw gedroomd zwembad, met de beste prijs – kwaliteitsverhouding, wordt uw zwembad en eventueel terras van A tot Z afgewerkt.

Zelf uw zwembad bouwen
Als zelfbouwer geniet u bij Kessypool van uitzonderlijke voordelen. Zo krijgt u extra kortingen, maar kan u ook beschikken over specifieke plaatsingsmaterialen die u in bruikleen kan verkrijgen.
U kan er voor kiezen om uw project van begin tot einde zelf in handen te nemen, of bespreek samen met Kessypool wat u zelf doet en wat niet. Wat u ook verkiest, u zal altijd beroep kunnen doen op professionele begeleiding.

Infraroodcabines
Ieder heeft zo zijn eigen redenen om gebruik te maken van een infrarood sauna. Mensen met medische klachten, zoals reuma, artrose, spier- en gewrichtspijnen, hebben baat bij een heilzame en therapeutische infrarood sessie. Anderen wensen graag een verbetering van de totale weerstand door het afvoeren van schadelijke afvalstoffen uit het lichaam. Maar evengoed biedt het simpelweg een moment van optimale ontspanning om nieuwe energie te tanken in een rustgevende omgeving.
Om tegemoet te komen aan die unieke persoonlijke situatie, bestaan Nobel Saunas uit een modulair systeem. Hierbij combineert u de meest geschikte infrarood stralingstechnieken, houtsoorten, afmetingen en accessoires tot een complete cabine, welke volledig beantwoordt aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Snel en eenvoudig tot een unieke en verantwoorde keuze voor uw eigen infraroodcabine maken? Volg het stappenplan op https://www.kessypool.be/informatie/ of neem contact op met Kessypool.

Service
Kessypool verbindt zijn  naam, reputatie, expertise en verantwoordelijkheid aan uw project. Het bedrijf innoveert continu mee met haar klanten om deze van een zo vlotte en volledig mogelijke service te voorzien. Kessypool beschikt over een eigen hersteldienst, zodat zij, mochten er problemen optreden, deze zo snel mogelijk voor u weer kunnen oplossen.
Ga langs bij de toonzaal in Malle voor een persoonlijk ontvangst waar u meer informatie over de services en de materialen verkrijgt. Contact opnemen kan ook via het nummer 03/385 52 86.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kessypool een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond