Iso-Mobil

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Er kan altijd een telefonische afspraak gemaakt worden.

Info

Iso-mobil gelegen in Malle is de specialist in isolatie. Zij isoleren uw huis of bedrijf met polyurethaan oplossingen. Daarnaast is Iso-mobil zeer ervaren met rubberen gietvloeren aan te leggen voor uw vrachtwagen of stalling.
 

Gespoten PUR

Polyurethaanisolatie, hardschuim, is de manier om vloeren, kruipruimtes, zoldervloeren, daken, … te isoleren. Het is een vakmanschap om de isolatie aan te brengen maar Iso-Mobil is hier al specialist in sinds 1988. Het bedrijf is daarom de nummer één bij uw werken.

Omdat PUR isolatie gespoten wordt duren de werken meestal een halve dag. De isolatie verhard onmiddellijk hierdoor verliest u geen tijd om verder te gaan met uw werken.

Polyurethaan injecteren in leidingen en spouwmuren staat ook in hun aanbod.
 

Vloeren

Heeft u een speciale vloer nodig voor uw werkplaats of bestelwagen? Iso-mobil legt een rubberen gietvloer aan voor vrachtwagens en stallingen. Daarnaast heeft het bedrijf uit Malle epoxyvloeren voor in uw bestelwagen, stallen, …

 
Bezig met verbouwingen? Denk dan zeker aan een goede isolatie en vloerbedekking. Iso-mobil helpt u graag met de aanleg van isolatie die duurzaam is en uw werken niet hindert.
 

Ligging en routebeschrijving