Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 Gesloten
Woensdag 26/01 11:00 - 13:3016:00 - 21:00
Donderdag 27/01 11:00 - 13:3016:00 - 21:00
Vrijdag 28/01 11:00 - 13:3016:00 - 21:00
Zaterdag 29/01 11:00 - 13:3016:00 - 21:00
Zondag 23/01 11:00 - 13:3016:00 - 20:00

Info

Bij Het Smulhuis vind je de lekkerste friet en de beste snacks

Kleine snack of een lekkere maaltijd? Het Smulhuis in Meerhout is er om iedereen te voorzien van de lekkerste frietjes, vergezeld van een heerlijke snack naar keuze. Geen frietfanaat? Dan kan het aanbod aan koude en warme belegde broodjes, koude schotels en pastagerechten je misschien wel verleiden! Je hebt er verder keuze uit diverse drankjes en meer dan 40 verschillende ovenverse broodjes.
 

Goulash, stoofvlees, videe

Je kan bij Het Smulhuis niet alleen van de beste frietjes en snacks genieten, maar tevens ook van huisbereide gerechten zoals goulash, stoofvlees en videe. De Gestelse Steppe op de menukaart is verkrijgbaar met steak, kipfilet of schnitzel en een echte aanrader voor de liefhebbers van zeer fijne frietjes!
 

Belegde broodjes, koude schotels, pastagerechten

Bovendien is er een ruim aanbod van koude en warme belegde broodjes, koude schotels en spaghetti te verkrijgen bij Het Smulhuis. Zij zorgen er dagelijks voor dat alles vers wordt bereidt met de beste producten. 
 

Qualiet klantenkaart

Heb je al gehoord van de Qualiet klantenkaart? Bij Het Smulhuis kan je ze gebruiken om punten te sparen, die later inwisselbaar zijn voor een rechtstreekse korting. Op die manier worden occassionele bezoekers van Het Smulhuis beloond met een leuke korting. Bij een totaal van 500 punten krijg u er al een korting van 5 euro! Vraag meer informatie in de zaak en spaar mee voor directe korting!
 

Ter plaatse opeten of meenemen

Eet je graag je gerecht gezellig thuis met het gezin op? Of kom je graag alleen of in gezelschap ter plaatse eten? Het Smulhuis is voorzien van een ruime gezellige eetruimte in de zaak en in de zomermaanden staat het leuke terras tot uw beschikking. Alle gerechten bij Het Smulhuis zijn meeneembaar! 
Bestelapp via onze webshop
 

Kinderfeesten

Zit er een verjaardag aan te komen voor een van je kinderen? In het Smulhuis kan u ook verjaardagsfeestje geven voor de kids, tot 20 personen. Ter plaatse kan gezellig gesmuld worden van een gerecht dat u uitkiest. De kinderen krijgen ook een kleine verrassing. Meer info en reservatie per mail of telefoon. Of ga eens keertje langs in het Smulhuis. Voor de beste frieten van Meerhout en ver daarbuiten moet je bij Het Smulhuis zijn op de Gestelsesteenweg 187 in Meerhout.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Het Team van Hilde is super. zee... 10 Review door: Johan
Fijne feestdagen voor iedereen... 9,4 Review door: Lesly
Doe zo verder 👊👍... 10 Review door: Tiny
goede waar en bediening.... 9,5 Review door: Erik