Openingsuren

Maandag 05/12 05:00 - 14:00
Dinsdag 29/11 05:00 - 17:00
Woensdag 30/11 05:00 - 17:00
Donderdag 01/12 05:00 - 17:00
Vrijdag 02/12 05:00 - 17:00
Zaterdag 03/12 08:00 - 12:30
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Vind je dagelijks leesvoer en de beste broodjes bij Press 'n Food 

Maik en Laura heten jullie van harten welkom in hun gezellige Press'n food zaak te Meerhout. Je kan er zowel voor de dagelijkse dagbladbladen terecht maar ook voor een overheerlijk broodje of een warme kop koffie. Voel jij dat het je geluksdag is vandaag, speel dan zeker een keer mee met de Lotto of krasspelen bij Maik en Laura.
 

Krantenwinkel 

Bij krantenwinkel Press'n Food kan je steeds terecht voor je favoriete krant, tijdschriften, dagbladen,... Ze worden je telkens aangeboden met een grote glimlach. Buiten de gekende tabakswaren, krasspelen en kansspelen is Press 'n Food ook een afhaalpunt Hier kan je al jouw pakjes verzenden of ontvangen.
 

Gadgets, Lotto en geschenken 

Buiten het gebruikelijke leesvoer heeft Press'n Food ook een ruim assortiment aan gadgets en wenskaarten in diverse thema’s. Indien je graag een gokje waagt moet je zeker eens rondsnuffelen tussen de krasspelen en Lotto formulieren. Ook de voetbalfanaten zijn hier welkom voor een gokje op de automaten. Lezers van alle dagbladen, magazines, tijdschriften, kranten en stripreeksen vinden hun favorieten hier terug. 
 

Broodjes, hamburgers, pasta's

Laura van Press 'n Food biedt een ruim assortiment belegde broodjes aan met kwalitatief beleg, vergezeld van dagverse groentjes. Je kan hier terecht voor een broodje kipsalade, kip curry, krabsalade, tonijnsalade, gerookte zalm, hesp, kaas, gegrilde kip. Net zoals warme broodjes met curryworst, boulet, saté, een hamburger of een cheeseburger. Ook overheerlijke pasta's vind je terug in broodjeszaak Press'n Food in Meerhout.
 

Vegetarische broodjes, koffie, thee

U kan bij Press'n Food ook vegetarische broodjes met aardappelsalade, eiersalade of gewoon lekker veel groentjes verkrijgen. Bij Maik & Laura ben je steeds welkom voor een heerlijke kop koffie verse thee's, diverse snacks en verse belegde broodjes.
 

Vapeshop, E-liquids

Press'n Food heeft naast hun krantenwinkel en broodjeszaak ook een Vapeshop. Zij hebben een groot assortiment aan vape artikelen en kunnen ook alles verkijgen. Van vapes en mods tot shakes en vape smaken. Er is een ruime keuze uit E-liquids.
 

Dagbladhandel & Broodjeshuis Press'nFood 

Maik & Laura heten jullie van harten welkom in hun nieuwe zaak aan de markt van Meerhout met een ruime parking voor de deur. Press'n Food is niet zomaar een krantenwinkel maar een winkel waar je ook drank, tabaksproducten en krasspelletjes kunt kopen. Bij hen vind jij je dagelijkse benodigdheden voor jouw gemak. Op hun website https://pressnfood.be kan je hun menukaart bekijken.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Press'n Food

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Press'n Food een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo voort... 8,1 Review door: Laura
ALTIJD VRIENDELIJK... 9,9 Review door: Maik