Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Boutersem

Donderdag 23 mei 2024 16:15 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Boutersem.

Alle handelaars in Boutersem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Boutersem.
Heb jij een zaak in Boutersem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Boutersem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Boutersem mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 213 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Slagerij Deputter – 9,28/10
Bij Slagerij Deputter in het centrum van Boutersem vind je naast heerlijk vers vlees een ruim assortiment aan voedingswaren. Geniet van huisbereide charcuterie, diverse kazen, dagvers brood, en een selectie groenten en fruit rechtstreeks van de boer. Voor de barbecue biedt Slagerij Deputter de beste worsten en hamburgers aan. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor een passende wijn om je maaltijd compleet te maken. Met een vriendelijke bediening en kwaliteitsproducten zorgen wij ervoor dat je winkelervaring steeds aangenaam is. Bezoek Slagerij Deputter en proef het verschil!

Kapsalon Betty – 9,38/10
Ga voor de perfecte haarsnit bij Kapsalon Betty in Boutersem. Hier kun je terecht voor de nieuwste technieken in snit en kleuring, evenals prachtige feest- en opsteekkapsels. Of je nu een strakke herensnit, een moderne kindersnit of een elegant vrouwenkapsel wenst, Betty gebruikt kwalitatieve haarverzorgingsproducten om het perfecte kapsel te creëren. Van permanent en haarkleuring tot balayage, je haar wordt met de beste zorg behandeld. Voor speciale gelegenheden zorgt Betty met haar vakkennis voor schitterende feestkapsels. Neem contact op met Kapsalon Betty en straal op jouw speciale dag!

De Vriendelijkste Handelaar van Boutersem met een score van 9,84/10 is Salon Sofie. Daarbovenop won ze ook nog eens de award voor vriendelijkste kapsalon van Vlaanderen.

Salon Sofie – 9,84/10
Bent u toe aan een nieuwe coupe of een frisse snit? Bij Salon Sofie op de Oude Baan in Roosbeek neemt de ervaren kapster Sofie Malt graag uw kapsel onder handen. In dit kapsalon te Boutersem zijn zowel mannen, vrouwen als kinderen welkom, enkel op afspraak. Sofie biedt een breed scala aan diensten, van nieuwe snits en brushings tot haarkleuringen, permanenten, extensions en feestelijke opsteekkapsels. Met persoonlijk kleuradvies zorgt ze voor een kapsel dat perfect bij u past. Vertrouw op Salon Sofie voor een prachtige metamorfose en maak vandaag nog een afspraak om uw haren te laten schitteren.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Boutersem"