Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Gavere

Woensdag 29 mei 2024 11:47 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Gavere.

Alle handelaars in Gavere kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Gavere.
Heb jij een zaak in Gavere en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Gavere rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Gavere mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 265 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Brood en Banket Thienpont – 9,35/10
Bij Brood en Banket Thienpont vind je dagverse variaties van taarten, koeken en brood, inclusief bijzondere creaties zoals pompoenbrood. Van maandag tot zondag geniet je hier van verse broodjes, pistolets en sandwiches. Het uitgebreide assortiment zoetigheden omvat alles van koffiekoeken tot gebakjes gevuld met pudding of fruit. Vooral de taarten zijn geliefd en perfect voor elke gelegenheid. Tijdens feestdagen zijn de traditionele kerststronken en feestelijke gebakjes echte trekpleisters. Bezoek ons in de Schokkaartstraat te Gavere en ontdek het heerlijke aanbod.

Tuinmachines Lasseel Eddy nv – 9,45/20
Bij Tuinmachines Lasseel Eddy vind je de beste oplossingen voor al je tuin- en gazonbenodigdheden. Ze bieden een uitgebreid gamma aan, van comfortabele Husqvarna frontmaaiers en kwalitatieve robotmaaiers tot professionele kettingzagen en accuproducten. Naast Honda zitmaaiers en accu-producten, vind je hier ook bladblazers, tuinfrezen, heggenscharen en bosmaaiers. Eddy Lasseel staat klaar om je te adviseren over alle tuingereedschappen, waaronder Metabo haagscharen en Al-ko hakselaren. Bezoek de winkel in de Legen Heirweg 61 in Gavere en laat je overtuigen door de kwaliteit en het gemak van werken met hun machines.

De Vriendelijkste Handelaar van Gavere met een score van 9,46/10 is Drankenhandel Likovin.

Drankenhandel Likovin – 9,46/10
Likovin biedt een breed scala aan dranken, van pils en speciale bieren tot waters en frisdranken. Ontdek hun uitgebreide selectie bieren, waaronder Jupiler, Stella, Duvel, en streekproducten zoals Valeir en Delirium. Voor waters en frisdranken kun je kiezen uit merken als Coca Cola, San Pellegrino en Spa. Likovin heeft ook een ruim assortiment aperitieven, sterke dranken, whisky’s en gin’s met bijpassende tonic. Daarnaast biedt de drankenhandel een selectie wijnen en champagne, waaronder exclusieve merken zoals Chateau Y'quem en Opus One. Bezoek Likovin voor al uw drankenbehoeften en geniet van topkwaliteit en service.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Gavere"