Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Haacht

Dinsdag 28 mei 2024 16:39 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Haacht.

Alle handelaars in Haacht kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Haacht. 
Heb jij een zaak in Haacht en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Haacht rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Haacht mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 401 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bandencentrale Meulders – 9,02/10
Bij Bandencentrale Meulders in Haacht ben je aan het juiste adres voor een uitstekende bandenservice en meer. Hun professioneel opgeleide medewerkers bieden vriendelijke en deskundige service, met een ruime voorraad aan banden van topmerken zoals Michelin en Continental. Naast banden bieden ze ook advies en service voor autobatterijen, velgen en leasing. Laat je wagen weer veilig de weg op met hun klein onderhoud en geniet van hun complete zorg voor jouw voertuig. Maak gerust een afspraak of kom langs voor een uitstekende service-ervaring.

Anka Office Planet – 9,07/10
Anka Office Planet in Haacht is dé one-stop-shop voor al je kantoorbenodigdheden en meer. Ontdek hun uitgebreid assortiment aan school- en kantoorartikelen, reiskoffers, handtassen en geschenken. Profiteer van hun kopiedienst voor al je print- en inbindwerk, terwijl je op de bovenverdieping inspiratie opdoet in hun toonzaal met kantoormeubilair en bureaustoelen. Laat je adviseren door hun deskundig team voor een totale kantoor- en projectinrichting, inclusief snelle levering en installatie door ervaren techniekers. Bij Anka Office Planet staan we klaar om jouw kantoor en projecten tot in de puntjes te verzorgen.

Drankenhandel Swinnens – 9,19/10
Voor een uitgebreide selectie aan dranken, van bier en sterke dranken tot wijnen en frisdranken, is Drankenhandel Swinnens in Haacht dé bestemming. Ontdek hun assortiment van prestigieuze champagnes, heerlijke wijnen en een breed scala aan Belgische en buitenlandse bieren. Geniet van hun specialiteit: biermanden gevuld met trappisten, abdijbieren en meer. Of het nu voor horecazaken, bedrijven of particulieren is, bij Swinnens vind je altijd de perfecte drank voor elke gelegenheid.

St. Hubertus – 9,37/10
Stap binnen bij Sint Hubertus, jouw vertrouwde warme bakker in Haacht, waar bakpassie en vakmanschap samenkomen voor meer dan 25 jaar. Ontdek een uitgebreid assortiment van ambachtelijk bereid brood, verrukkelijke koffiekoeken, taarten en feestgebak, allemaal met zorg en liefde gemaakt. Laat je verleiden door hun overheerlijke creaties en proef de authentieke smaak van echte ambacht bij Sint Hubertus.

Tuincentrum Winnepenninckx – 9,56/10
Stap binnen bij Agrarisch Tuincentrum Winnepenninckx in Haacht, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Ontdek een uitgebreid assortiment aan tuinbenodigdheden, dierenvoeding, hobbyvoeding voor duiven, paarden en vissen, bakproducten en meer. Bij ons vind je alles om je tuin te onderhouden, je huisdier te verzorgen en je hobby's te voeden. Laat je inspireren en verwelkom de gezellige kerstsfeer met onze ruime keuze aan kerstbomen.

De Vriendelijkste Handelaar van Haacht met een score van 9,72/10 is Garage De Clerck bv.

Garage De Clerck  – 9,72/10
Stap binnen bij Garage De Clerck bv, verkozen tot de "Vriendelijkste Handelaar van Haacht", waar vriendelijkheid en betrouwbaarheid samenkomen. Ontdek een ruim assortiment aan hoogwaardige tweedehandswagens met garantie tegen scherpe prijzen en geniet van uitstekende klantenservice. Laat je auto in topconditie houden met hun eersteklas service, onderhoud en reparaties voor alle automerken, ondersteund door expertise en moderne technologieën. Met een ruime voorraad aan onderdelen en een uitgebreide selectie van zomer- en winterbanden, zorgen zij ervoor dat jouw auto altijd klaar is voor elk seizoen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit en service van Garage De Clerck bv!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Haacht"