Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hasselt

Vrijdag 24 mei 2024 10:34 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Hasselt.

Alle handelaars in Hasselt kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Hasselt.
Heb jij een zaak in Hasselt en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Hasselt rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Hasselt mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 2366 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Horta Martens – 9,52/10
Welkom bij Tuincentrum Horta Martens in Kuringen, dé bestemming voor al je tuin- en dierbenodigdheden. Ontdek hun uitgebreide assortiment seizoensgebonden artikelen, van barbecues tot kerstdecoratie. Stap binnen voor vaste tuinartikelen, van zaaien en planten tot vijverbenodigdheden. Verzorg je huisdieren met hun brede aanbod aan voeding, verzorgingsproducten en speelgoed. Spring binnen en laat je verrassen door hun enorme aanbod voor een gelukkige tuin én huisdier!

Prima Tours – 9,61/10
Prima Tours Hasselt is jouw ultieme partner voor zorgeloze vakanties! Ontdek een diversiteit aan vakantiepakketten, regel je vlieg- en autocarreizen moeiteloos, en geniet van comfortabele busreizen naar Spanje. Kies uit een scala aan touroperators en profiteer van last-minute boekingen. Bescherm je vakantie met hun reisverzekeringen en geniet van zorgeloos luchthavenvervoer en gratis parking. Neem contact op voor al je vragen en laat hun je helpen bij het plannen van je droomvakantie!

De Vriendelijkste Handelaar van Hasselt met een score van 9,62/10 is De Vosvijvers.

De Vosvijvers – 9,62/10
De Vosvijvers, dé vijverspecialist in Hasselt en omgeving, staat klaar om al uw vijverbehoeften te vervullen! Met een gepassioneerd team en hoogwaardige materialen bieden ze alles voor uw vijver, van pompen tot planten en waterornamenten. Ontdek hun nieuwe vijvermaterialen, inclusief energiezuinige pompen en innovatieve reinigingsapparaten. Vertrouw op hun voor professioneel onderhoud, uitgevoerd door hun eigen team, en geniet van een vijver in topconditie. Kom langs op hun infoavonden voor zelfaanleg van zwemvijvers, elke tweede dinsdag van de maand!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hasselt"