Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herselt

Vrijdag 7 juni 2024 10:41 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Herselt.

Alle handelaars in Herselt kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Herselt.
Heb jij een zaak in Herselt en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Herselt rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Herselt mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 416 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Gerto Drankhandel – 9,15/10
Bij Drankenhandel Gerto in Herselt vind je de perfecte drank voor elke gelegenheid. Sandrine, Geert en Britt staan klaar om je te adviseren bij de keuze uit hun uitgebreide assortiment van sterke dranken, wijnen, likeuren en bierkorven, evenals alcoholvrije opties. Van sterkere bieren zoals Stanneman Silent Killer tot de bekende pintjes van Jupiler en Maes, en diverse soorten gin, hier vind je alles wat je zoekt. Voor een attent geschenk biedt Gerto zorgvuldig samengestelde wijnflessen en unieke biermanden. Daarnaast kun je ook gasflessen, zowel butaan als propaan, inruilen voor huiselijk gebruik. Bezoek Drankenhandel Gerto op de Averbodesteenweg 56 voor kwaliteit en service.

Fietsen Storms – 9,50/10
Bij Fietsen Storms in Herselt ben je aan het juiste adres voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met bijna 20 jaar ervaring geven Glenda en Nick je het perfecte advies, afgestemd op jouw wensen en budget. Hun eigen fietsatelier zorgt voor professioneel onderhoud, herstellingen en upgrades, van recreatieve fietsen tot sportieve modellen voor mountainbikers en wielrenners, ze hebben het allemaal. Ook kinderfietsen, kinderstoeltjes en bakfietsen behoren tot het aanbod. Veiligheid is een prioriteit, met een breed assortiment aan helmen, kleding en accessoires van topkwaliteit. Daarnaast bieden ze fietsleasing en unieke 3D Bodyscanning voor optimale fietspositie. Geniet van een kop koffie in hun gezellige koffiebar na je bezoek. Kom langs bij Fietsen Storms en ervaar de uitstekende service en persoonlijke aandacht!

De Vriendelijkste Handelaar van Herselt met een score van 9,59/10 is Beauty Dream.

Beauty Dream – 9,59/10
Bij schoonheidsinstituut Beauty Dream in Herselt kun je terecht voor hoogwaardige gelaatsbehandelingen, pedicure, manicure, permanente make-up en lichaamsontharingen. Katrien, de eigenaresse, werkt uitsluitend met kwalitatieve producten van Sans Soucis om je de beste verzorging te bieden. Of je nu kiest voor een ontspannende chocolade gelaatsverzorging, een zijdezachte handverzorging, of een gespecialiseerde voetbehandeling, bij Beauty Dream ben je verzekerd van topresultaten. Daarnaast zorgt Katrien met warme frambozenwax voor een gladde, verzorgde huid en biedt ze permanente make-up voor een perfecte uitstraling onder alle omstandigheden. Ervaar de ultieme verwennerij bij Beauty Dream!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herselt"