Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Houthalen-Helchteren

Vrijdag 7 juni 2024 10:20 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Houthalen-Helchteren.

Alle handelaars in Houthalen-Helchteren kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Houthalen-Helchteren.
Heb jij een zaak in Houthalen-Helchteren en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Houthalen-Helchteren rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Houthalen-Helchteren mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 778 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

De Koffieboon – 9,40/10
Bij De Koffieboon vind je een uitgebreid assortiment aan koffiebonen, gemalen koffie, capsules en pads van topmerken zoals Lavazza, Illy, Segafredo en Douwe Egberts. Naast koffie biedt deze webshop ook thee, melk, koffiekoekjes, chocolade, suiker en smaakmakers. Mis de geweldige koffiedeals niet en profiteer van een snelle levering binnen twee tot vier werkdagen. Veilig en gemakkelijk betalen maakt je winkelervaring compleet. Of je nu op zoek bent naar je favoriete koffie, een nieuwe koffiemachine, of thee wilt aanvullen, De Koffieboon heeft het allemaal!

De Vriendelijkste Handelaar van Houthalen-Helchteren met een score van 9,74/10 is Krantenshop Claudia

Krantenshop Claudia – 9,74/10
Bij Krantenshop Claudia vind je een uitgebreid assortiment aan kranten, tijdschriften en magazines, ideaal voor elke fervente lezer. Naast lectuur biedt de winkel geschenken, wenskaarten, postzegels, snoep, ijsjes en frisdranken. Voor liefhebbers van kansspelen is het volledige aanbod van de Nationale Loterij beschikbaar, evenals sportweddenschappen. Krantenshop Claudia fungeert ook als ophaaldepot voor droogkuis en biedt fax- en kopieerdiensten aan. Voor het verzenden en ophalen van pakketten via Mondial Relay ben je hier eveneens aan het juiste adres. Bij Claudia word je altijd met een glimlach geholpen!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be