Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Huldenberg

Vrijdag 24 mei 2024 09:29 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Huldenberg.

Alle handelaars in Huldenberg kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Huldenberg.
Heb jij een zaak in Huldenberg en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Huldenberg langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Huldenberg mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 98 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Kleding Van Reusel-9.22/10
Boetiek Van Reusel in Huldenberg biedt sinds 1929 kledingadvies en een ruim assortiment dames- en herenkleding uit de nieuwste collecties. Het vriendelijke verkoopteam helpt je graag bij het maken van een stijlvolle keuze, en biedt gratis inkorten van aangekochte broeken aan. De boetiek staat bekend om zijn gezellige sfeer en persoonlijk advies, met collecties die stijl, klasse, en elegantie uitstralen. Merken zoals Mayerline, Brax, en Schiesser zijn vertegenwoordigd, geselecteerd voor hun kwaliteit en draagbaarheid. Bezoek Boetiek Van Reusel voor een mix van trendy en klassieke kledingstukken.

De Vriendelijkste Handelaar van Huldenberg met een score van 9.24 op 10 is Bakkerij Lanaux geworden.


Bakkerij Lanaux in Ottenburg, Huldenberg, onder leiding van Werner en Bianca, biedt sinds 2005 een breed assortiment aan ambachtelijke broden, gebakjes en hun beroemde kaastaart, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten volgens grootvaders recept. Elke dag verwelkomt het vriendelijke team klanten met verse producten, waaronder boerenbrood, glutenvrij brood, en feestelijke taarten. De bakkerij, bekroond met het 'Traditioneel Streekproduct'-label, staat bekend om kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Huldenberg"