Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kampenhout

Vrijdag 7 juni 2024 10:16 - geschreven door Bart

Slotenmakerij Luc - MHS is de Vriendelijkste Handelaar van Kampenhout.
Benieuw naar zijn score en die van de andere laureaten?

De uitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar van Kampenhout was in het mooie cultureel centrum De Krop. De Burgemeester Kris Leaerts was aanwezig om persoonlijk de awards uit te reiken. Elien Rillaerts, administratief medewerker lokale economie en Marijke hadden alles goed voorbereid. De genomineerden waren Slotenmakerij Luc - MHS bv, Haarmode Karin voor Hem en Haar, Bols & Cie Mosselhandel en Torfs Luc. Zij hebben van hun collega’s en klanten de hoogste scores, allemaal meer dan 9/10, gekregen vanwege hun goede service en klantvriendelijkheid die zij aan hun klanten bieden.

Alle handelaars in Kampenhout kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kampenhout.
Heb jij een zaak in Kampenhout en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We stellen je graag voor aan de laureaten:

Torfs Luc
Torfs Luc Installatiebedrijf GD in Kampenhout is al bijna 30 jaar jouw betrouwbare partner voor verwarming en sanitair. Hun ervaren team staat garant voor professionele installaties en perfecte afwerkingen, met een focus op comfort, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Ze bieden moderne verwarmingssystemen, duurzame warmtepompen en uitgebreide sanitaire diensten, inclusief badkamerrenovaties. Bovendien leveren ze geavanceerde airconditioningsystemen en waterbehandelingsoplossingen om jouw woning optimaal te voorzien. Voor deskundig advies en een gratis offerte.

Bols & Cie Mosselhandel 
Bols & Cie in Kampenhout is dé mosselhandel voor zowel groot- als kleinhandel. Horecazaken en particulieren kunnen hier terecht voor mosselen van topkwaliteit, verkrijgbaar van juli tot Pasen. Naast mosselen biedt Bols & Cie ook verse kreeften, oesters en alle benodigdheden zoals groenten, sauzen en kruiden. Bezoek de nieuwe oesterbar voor heerlijke oesters met champagne en geniet van warme hapjes zoals garnaalkroketten en paëlla. Bij Bols & Cie vind je bovendien frieten en kwaliteitswijnen, waardoor je alles in huis hebt voor een complete maaltijd.

Haarmode Karin Voor Hem en Haar 
Haarmode Karin is dé plek in Kampenhout voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe haarstijl of professionele haarverzorging. Met jarenlange ervaring en een breed scala aan diensten, biedt Karin deskundig advies en zorgt ze voor schitterende resultaten voor vrouwen, mannen en kinderen. Of je nu een klassieke snit, moderne look, balayage, ontkrulling, opsteekkapsel, haarkleuring of hairextensions wilt, bij Haarmode Karin ben je in goede handen. Geniet van de gezellige en huiselijke sfeer in het kapsalon en verlaat het met een glimlach en een stralend kapsel!

Slotenmakerij Luc - MHS 
Slotenmakerij Luc – MHS biedt een breed scala aan diensten die de veiligheid en praktische behoeften van zijn klanten in Kampenhout en omgeving dekken. Luc Meneve, met meer dan drie decennia ervaring, is gespecialiseerd in het openen van deuren, het vervangen van cilinders en het leveren van beveiligingsoplossingen. Daarnaast biedt hij een uitgebreide collectie messen en een professionele slijpservice. Of je nu buitengesloten bent, sleutels wilt dupliceren of advies nodig hebt over beveiliging, bij Slotenmakerij Luc ben je aan het juiste adres voor deskundig advies en uitstekende service. Bezoek de winkel op de Haachtsesteenweg of neem telefonisch contact op voor snelle en betrouwbare hulp.

Wie is nu de Vriendelijkste Handelaar van Kampenhout?

Eerst en vooral zijn alle 4 laureaten geëindigd met een zeer hoge score waarvoor proficiat. Er is natuurlijk altijd één die de hoogste score heeft.

De oorkonden werden willekeurig door de burgemeester overhandigd. Slotenmakerij Luc - MHS won de titel voor 2023, met een prachtige score van 9,58/10, en mag zich nu een jaar lang verdiend de Vriendelijkste Handelaar van Kampenhout noemen. Dan hebben we Haarmode Karin voor Hem en Haar met een zeer mooie score van 9,40/10 en Bols & Cie Mosselhandel met een 9,32/10. Tenslotte hebben we dan nog Torfs Luc met een mooie score van 9.11/10. Het is heel uitzonderlijk dat een beroepstak zoals die van Luc Torfs zo een hoge score haalt.
Na de bekendmaking mocht Slotenmaker Luc nog een interview geven aan RADIO 2.

Proficiat aan iedereen en ook aan de honderden handelaars van Kortemark die een lagere score gekregen hebben van minder dan 9/10. Mag deze verkiezing een stimulans zijn om dit jaar nog beter te doen.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Awarduitreiking: Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kampenhout"