Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Maldegem

Donderdag 23 mei 2024 14:57 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Maldegem.

Alle handelaars in Maldegem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Maldegem.
Heb jij een zaak in Maldegem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de mooie trouwzaal in het gemeentehuis van Maldegem. De laureaten werden opgewacht door Kim Van den Berghe die hun een welkomstdrink aanbood. Keuze was er genoeg: cava, frisdranken, wijn tot het lokale bier “Blageur”. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Maldegem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er xxx handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

De Nieuwsbron-9.02/10
De Nieuwsbron in Maldegem verkoopt dag- en weekbladen, gespecialiseerde tijdschriften, vers brood, boterkoeken en gebak vanaf 4u30 in samenwerking met Bakkerij Chris. Je kunt er ook tabakswaren, producten van de Nationale Loterij en kansspelen kopen. Daarnaast biedt De Nieuwsbron nieuwkuis, verhuur van bestelwagens en minibussen, en verzenddiensten via UPS, Mondial Relay, BPost en Homerr. De klantvriendelijkheid van De Nieuwsbron heeft geleid tot nominaties voor vriendelijkste handelaar van Maldegem in 2016 en 2017. Ze leveren kranten en tijdschriften aan huis in Maldegem en Kleit. Bezoek De Nieuwsbron op Aalterbaan 159 in Maldegem.

Bakkerij Chris-9.14/10
Bij Bakkerij Chris in de Stationsstraat in Maldegem vindt u dagelijks versgebakken brood, pistolets, koffiekoeken en taarten. De bakkerij biedt een groot assortiment aan traditioneel en speciaal brood, aangevuld met koffiekoeken, patisserie, chocolade en confiserie. Voor uw gemak is er een 24/24 beschikbare broodautomaat. Bakkerij Chris staat bekend om uitstekende kwaliteit, bereid met de beste ingrediënten en uiterste zorg. Ze bieden ook geschenken zoals pralines en andere lekkernijen. Bezoek de winkel om de kwaliteit en vriendelijke service van Bakkerij Chris te ervaren.

Decock nv-9.18/10
Decock, opgericht in 1999, biedt elke klant persoonlijke en kwaliteitsvolle service dankzij jarenlange ervaring en directe klantcontacten. U kunt bij Decock tanken, een drankje kopen in de shop, en benzine, diesel of verwarmingsbrandstof aan de beste prijzen verkrijgen, met leveringen in heel Vlaanderen. Decock verdeelt ook smeerinstallaties, zoals oliemeters en vetpompen, die zowel te koop als te huur zijn. Voor verwarming biedt Decock pelletkachels aan, die energiebesparend en eenvoudig in gebruik zijn dankzij hun elektronisch systeem. De meeste leveringen worden door Decock zelf uitgevoerd, met betrouwbare transportfirma's voor de rest

Patisserie Tom en Sofie-9.26/10
Bij Patisserie Tom en Sofie zorgt de warme bakker dagelijks voor verse broden, gebak en koffiekoeken, bereid met echte boter. Ontdek het ambachtelijke assortiment in de winkel te Maldegem. Versheid en kwaliteit staan voorop, met dagelijks vers brood, sandwiches en pistolets. Ook na sluitingsuur kunt u bij de broodautomaat terecht. Geniet van diverse koffiekoeken, waaronder suikervrije opties. Voor gelegenheden biedt de bakkerij een ruim assortiment vlaaien, taarten en pralines.

Fietsen Vogelaere-9.29/10
Fietsen De Vogelaere is jouw fietsspecialist in Maldegem, bekend om zijn ruime assortiment stadsfietsen, trekkingfietsen, mountainbikes, koersfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. De collectie van Marc De Vogelaere staat voor comfortabel en zorgeloos fietsen, aangepast aan ieders wens. Al jaren leveren zij de beste service aan betaalbare prijzen, met oog voor detail en maatwerk. Het uitgebreide aanbod fietsaccessoires omvat fietstassen, helmen, verlichting en fietsdragers. Fietsen De Vogelaere ziet het leveren van een fiets als maatwerk en helpt je graag bij je keuze.

Van Den Bossche Wijnhandel-9.35/10
Van Den Bossche Wijnhandel is een verfijnde wijnhandel met een brede selectie aan wijnen, met een voorkeur voor autochtone cépages. Sinds september 2009 wordt de zaak gerund door Steven en zijn vrouw Sylvie, met dagelijks de mogelijkheid om een 20-tal wijnen te proeven. Ze importeren direct en hebben een goede relatie met de wijnmakers, wat resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hun aanbod omvat Gin, Champagne, Cava, Franse wijnen, olijfolie en sterke dranken, ideaal als geschenk. Voor advies over de juiste wijnkeuze voor feestjes, recepties of etentjes, kun je bij hen terecht.

Slagerij-Traiteur Dobbelaere-9.43/10
Welkom bij Slagerij - Traiteur Dobbelaere in Maldegem. Zaakvoerder Jo Dobbelaere en zijn team werken uitsluitend met verse producten en streven naar topkwaliteit. Ze bieden een ruim assortiment aan zelfbereide vleesproducten, ambachtelijke charcuterie, salades, barbecueschotels en kant-en-klare maaltijden. Vakmanschap en innovatie proef je in elke bereiding. Je kunt hier ook terecht voor dagschotels en vers bereide maaltijden, evenals koude schotels en barbecuegerechten. Voor feesten, groot of klein, biedt Slagerij - Traiteur Dobbelaere uitgebreide traiteur- en cateringdiensten. Bezoek hen voor een lach op je gezicht en een heerlijk gerecht op tafel.

Schoonheidsinstituut Baïne -9.51/10
Welkom bij Schoonheidsinstituut Baïne in Maldegem, waar ze sinds 2009 gespecialiseerd zijn in huidverbetering, figuurcorrectie en holistisch welzijn met het bloedgroependieet. Bij binnenkomst starten ze met een huidanalyse om een op maat gemaakte gelaatsbehandeling te bieden, gebruikmakend van merken zoals Dermaline en technieken zoals LED-lichttherapie en radiofrequentie. Voor figuurcorrectie bieden ze spierstimulatie, lymfedrainage en voedingsadvies aan, evenals definitieve ontharing voor een gladde huid zonder ingegroeide haartjes. Hun doel is om je een ontspannen en verjongende ervaring te bieden.

De Vriendelijkste Handelaar van Maldegem met een score van 9,52 /10 is La Dolce Vita geworden.

La Dolce Vita in de Marktstraat in Maldegem is de ideale plek om te genieten van de Italiaanse keuken. Met een ruime menukaart en heerlijke Italiaanse gerechten heet Tessa en haar team iedereen van harte welkom. De beste Italiaanse espresso, heerlijke pasta’s en uitgebreide koffie- en theekaarten vind je hier. La Dolce Vita biedt ook ontbijt met ovenverse koeken en bubbels op reservering. Spaghetti Carbonara en huisgemaakte desserts, zoals chocoladefondue, zijn niet te missen. Voor speciale gelegenheden of een gezellige groepsuitstap is La Dolce Vita de perfecte keuze, met een ruim terras en prachtige ambiance.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Maldegem"