Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nazareth

Vrijdag 17 mei 2024 16:49 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Nazareth.

Alle handelaars in Nazareth kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Nazareth. Heb jij een zaak in Nazareth en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Nazareth langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Nazareth mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 467 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Apotheek Waeghe-Van Geluwe de Berlaere- 9.32/10
Sinds oktober 2017 biedt het project huisapotheker een belangrijke stap in de farmacie door de patiënt centraal te stellen en te omringen met een zorgteam. De huisapotheker wordt het belangrijkste aanspreekpunt voor al uw medicatievragen, houdt uw medicatieschema up-to-date en adviseert over bijwerkingen. Deze dienst is volledig kosteloos en helpt bij opname in het ziekenhuis. Uw apotheker bewaakt uw gezondheid door interacties tussen geneesmiddelen te monitoren via een Farmaceutisch Dossier. De apotheek biedt ook diensten zoals het huren van medische hulpmiddelen en professioneel dermatologisch advies. Controleer regelmatig uw huisapotheek op vervallen medicatie en breng deze naar de apotheek.

De Vriendelijkste Handelaar van Nazareth met een score van 9,53/10 is Schoenen Crispina geworden.
Crispina is al 31 jaar een begrip in Nazareth en werd meerdere jaren verkozen tot Vriendelijkste Handelaar. De winkel biedt een ruime selectie aan schoenen, sneakers, ballerina's, enkellaarsjes en handtassen voor jong en oud, met topmerken zoals GABOR en SEMLER. Crispina heeft een uitgebreid aanbod aan schoenen voor alle seizoenen, inclusief opties voor steunzolen. Naast schoeisel biedt de winkel ook modieuze handtassen, sjaals en accessoires. De etalage is recent vernieuwd en geeft een goed beeld van het diverse aanbod. U bent altijd welkom in de winkel of op de webshop om het assortiment te bekijken

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nazareth"